תל אביב 27°c
ניו יורק 25°c
לונדון 18°c
פריז 19°c
ברלין 16°c
אתונה 27°c
לרנקה 28°c
דווחו לנו
אא

הממשלה אישרה את מינויו של נועז בר ניר כמנכ"ל משרד התיירות

שר התיירות:"בר ניר הוא האיש המתאים ביותר להוביל את המשרד למימוש המשימות בפניהן הוא ניצב, כמחולל הצמיחה מהמרכזיים במשק".

Shutterstock Shutterstock
הממשלה אישרה היום , בישיבתה השבועית, את מינויו של נועז בר ניר למנכ"ל משרד התיירות. בר ניר יכנס לתפקידו ב-1 ביוני, לאחר השלמת החפיפה עם מנכ"ל המשרד היוצא, שאול צמח. ההחלטה אושרה פה אחד.

בר ניר , שימש בעבר כרכז צוות הבריאות במשרד האוצר ובתפקידו האחרון עמד בראש אגף התקציבים של שירותי בריאות כללית וכיהן כסמנכ"ל כספים , כלכלה ונכסים בארגון. בר ניר, הוא בעל תואר שני במנהל עסקים עם התמחות במימון, מחשבים ומערכות מידע וחשבונאות ותואר ראשון בכלכלה, מהאוניברסיטה העברית בירושלים.

ראש הממשלה, בנימין נתניהו אמר כי מדובר בבחירה מצוינת ובר ניר איש ראוי ומוכשר שמתאים למשרד התיירות.

לדברי שר התיירות, סטס מיסז'ניקוב: "משרד התיירות הינו אחד המשרדים הכלכליים החשובים ביותר במדינת ישראל, ובמיוחד לנוכח המשבר הכלכלי. בר ניר הוא האיש המתאים ביותר להוביל את המשרד למימוש המשימות בפניהן הוא ניצב, כמחולל הצמיחה מהמרכזיים במשק. אין לי ספק שבר ניר, אשר בתפקידו האחרון כהן כסמנכ"ל של הארגון הכלכלי הגדול במדינה, צבר ניסיון ניהולי עשיר שיסייע לו בתפקידו כמנכ"ל משרד התיירות".
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: תיירות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: