מסעדת השף "לורנס" ב"ארמונות הרודס" באילת מתחדשת לכבוד הקיץ
תפריט המסעדה שודרג וגוון ע"י השף הראשי של "ארמונות הרודס" – יואב הרט וכולל מעדני גורמה ייחודיים על טהרת הדגים
"לורנס" – מסעדת השף הותיקה במתחם "ארמונות הרודס" מתחדשת לכבוד עונת הקיץ ומשיקה תפריט חדש - יואב הרט – השף הראשי של "ארמונות הרודס" החליף ושידרג את תפריט המסעדה והתאים אותו במיוחד לעונת הקיץ החמה באילת.
"אחת לתקופה אנו נוהגים לרענן ולשנות את תפריט המסעדה, זאת כחלק מהתפיסה הכוללת של "ארמונות הרודס" שבבסיסה, האמונה שעלינו להפתיע בכל פעם מחדש את אורחינו הרבים", אומר השף הרט "לורנס" – הנקראת על שמו של לורנס איש ערב – הקצין הבריטי האגדי ועטור התהילה, מתמחה במעדני גורמה, המבוססים על טהרת הדגים הטריים.
המסעדה הממוקמת במלון הבוטיק והספא – "הרודס ויטאליס" - מלון הדגל של "ארמונות הרודס", משרתת גם את אורחי "הרודס פאלאס" ו"הרודס פורום" ופתוחה לקהל הרחב. כיאה למסעדת גורמה התפריט מוקפד, מצומצם ומונה מנות ספורות בלבד, 5 ראשונות, 5 עיקריות, ו-4 מנות אחרונות. מחירי המנות הראשונות 58 – 50 ₪, העיקריות 140 – 90 ₪, והאחרונות 50 – 45 ₪.
מתפריט המסעדה:
• ניוקי נימוח צרוב עם נתחי ברבוניה, ראשי אספרגוס ווינגרט כוסברה.
• פילה לוקוס עם קונפי כרישה בזיגוג אסיאתי וקרם חציל.
• פילה בר ים צרוב, קרם אספרגוס ורוטב ערמונים.
• פילה אינטיאס, קרם שורשים ורוטב דנאבלו.