סושי-בר חדש נפתח במלון פלאזה ירושלים
שילוב מנצח בין סושי איכותי ומוקפד, המסורת היפנית וכשרות. יוסי סודרי, מנכ"ל המלון: "יש לנו סושי טעים להפליא וגם מאד בריא! זה שילוב מנצח".
צילום: 123rf
לפני כחודש נפתח סושי-בר בלובי של מלון פלאזה ירושלים, ושיתוף הפעולה בין השף שלום קדוש, שף המלון, ויאמה אויאמדה, מאסטר סושי-שף, הניב סושי שעומד בדרישות הכשרות ועונה על תביעות המסורת היפנית להכנת הסושי. השף יאמה אויאמדה מכין את הסושי, מחומרים טריים ומובחרים, כמו: אטריות אורז, אצות, מלפפונים, גזר, קולרבי ופטריות שיטאקי עם רוטב מיוחד. יוסי סודרי, מנכ"ל מלון פלאזה ירושלים: "למרות שהסושי-בר נפתח רק לפני כחודש, כבר יצא לו מוניטין רב ויש הרבה מאד אנשים ששמעו על איכותו ומגיעים למלון להנות מהארוחה מבלי להיות אורחי המלון כמובן לצד אורחי המלון". סודרי הוסיף: "הסושי-בר שייך לטרנד העולמי החדש POSITIV COOKING המחייב את השותפים בו לעמוד בארבעה עקרונות חיוניים החלים על המנות שהם מגישים: שיהיו מספיק סיבים תזונתיים,שיהיו אנטי-אוקסידנטים, שיכילו אומגה 3 ו- 6 ושיהיה ערך גליקמי הנמוך מ- 55 . יש לנו סושי טעים להפליא וגם מאד בריא! זה שילוב מנצח".
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}