אא

מנהלים מבשלים במלון פלאזה ירושלים

במסגרת גיבוש למנהלי המחלקות במלון נערכה תחרות בישול. יוסי סודרי, מנכ"ל המלון: בנוסף לאיכות העבודה דרוש גם שיתוף פעולה בין המנהלים לבין עצמם ובינם לבין העובדים במלון, שזה המפתח להצלחת ניהול מלון ברמה הגבוהה ביותר.

Shutterstock Shutterstock

יוסי סודרי, מנכ"ל מלון פלאזה ירושלים, מאמין כי המשאב האנושי הוא האוצר הגדול ביותר של המלון, ולכן נערך לאחרונה גיבוש למנהלים, במסגרתו התקיימה תחרות בישול בין מנהלי המחלקות במלון. השופטים בתחרות היו: השף שלום קדוש, השף עזרא קדם והעיתונאי אבי אתגר.

מנהלי המחלקות חולקו לזוגות וקיבלו את ההוראות וכללי התחרות מהשף שלום קדוש. הדרישות כללו מקוריות, יצירתיות ועבודת צוות בלחץ זמן ליצירת המנה. המתחרים קיבלו פינות עבודה מצויידות היטב וז'קט אופנתי מג'ינס עם רקמת שמם כיאה לשפים מקצועיים.

יוסי סודרי, מנכ"ל המלון, אמר, כי התחרות מדמה את ההתנהלות היום יומית הנדרשת ממנהל המחלקה. השירות המעולה שנידרש מהם הוא לעיתים תחת מגבלת זמן ולחץ. בנוסף לאיכות העבודה דרוש גם שיתוף פעולה בין המנהלים לבין עצמם ובינם לבין העובדים במלון, שזה המפתח להצלחת ניהול מלון ברמה הגבוהה ביותר.

רציתם לדעת מי מהצוותים ניצח?
במקום הראשון – יוסף אשייר ודנה מזרחי ממחלקת מזון ומשקאות
במקום השני – יוסי סודרי ולינדי, מתאמת קבוצות
במקום השלישי – גיא מוזס, מנהל משאבי אנוש וסימה בן-חמו, חשבת השכר.



השף שלום קדוש מחלק הוראות למשתתפים ומסביר את כללי התחרות


הצוותים בפעולה


יוסי סודרי, מנכ"ל המלון ולינדי, מתאמת הקבוצות זכו במקום השני בתחרות

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: נשארים בארץ - המלצות לטיולים

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: