תל אביב 23°c
ניו יורק 21°c
לונדון 14°c
פריז 16°c
ברלין 14°c
אתונה 22°c
לרנקה 24°c
דווחו לנו
אא

אלי גונן: "כבר שנים מבקשים המלונאים לתת הטבות מס לעובדים שמעדיפים לנפוש בארץ"

נשיא התאחדות המלונות בישראל מברך על יוזמת שר התיירות, נופש כחול -לבן, להכיר בהוצאות נופש בישראל לצורך הטבות מס.

Shutterstock Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

בעקבות יוזמת שר התיירות, סטס מיסז'ניקוב, לפעול בכנסת לקידום ההכרה בהוצאות נופש בישראל , לצורך מתן הטבות מס, קורא נשיא התאחדות המלונות בישראל, אלי גונן, לראש הממשלה ולחברי הכנסת לתמוך ביוזמה.

לדברי גונן: "יוזמת השר וכן קריאתו ליו"ר ההסתדרות החדשה, עופר עיני, לעודד קבוצות ועדים לממש את הנופש בישראל - נועדה לקדם את תעשיית התיירות הישראלית. כבר שנים מבקשים המלונאים לתת הטבות מס לעובדים שמעדיפים לנפוש בארץ. ואכן במהלך השנים אף היו כמה יוזמות חקיקה בעניין, שלרוע המזל לא הבשילו".

לדבריו: "אין הצדקה לגבות מס מלא על קצבת הנופש של העובדים, שעה שכספים אלה יכולים לעודד צריכת נופש כחול – לבן, על פני נסיעה לחו"ל עם כל המשמעויות הנלוות: עידוד התעשייה המקומית והגדלת המועסקים בתעשיית התיירות".

גונן אף קורא לשר לקדם קמפיין מקביל לזה של משרד התמ"ת לעידוד צריכת כחול – לבן גם בתחום התיירות, ומבטיח כי התאחדות המלונות בישראל תעודד בניית מוצרי נופש הולמים ותחרותיים, בתיאום משרד התיירות, במקביל להתקדמות שתי היוזמות .
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מלונאות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: