מיזם משותף להקמת בית ספר למקצועות הטבחות והקונדיטאות בתל אביב
עמי הירשטיין, מנכ"ל רשת מלונות דן וצבי פלג, מנכ"ל רשת אורט, הודיעו היום [ב'] על מיזם משותף להקמת בית ספר למקצועות הטבחות והקונדיטאות בתל אביב. המקום צפוי להיפתח במהלך המחצית הראשונה של 2011.
Shutterstock
עמי הירשטיין, מנכ"ל רשת מלונות דן וצבי פלג, מנכ"ל רשת אורט, הודיעו היום על מיזם משותף להקמת בית ספר למקצועות הטבחות והקונדיטאות בתל אביב.
בית הספר יוקם בהשקעה משותפת של כמיליון דולר במתחם אורט "יד שפירא" שבדרום תל אביב. המקום צפוי להיפתח במהלך המחצית הראשונה של 2011. מדובר בבית הספר השני של רשת דן, בנוסף לבית הספר "דן גורמה" בחיפה.
עמי הירשטיין, מנכ"ל רשת מלונות דן, אמר היום: "תחום הקולינריה נמצא בליבת הפעילות של רשת דן ובשנים האחרונות הפך לפופולרי במיוחד בקרב קהלים גדולים בארץ. בית הספר נועד לתת מענה לצורך שעלה להקמת מוסד לימודי מקצועי להכשרת תלמידים ועובדים בתחום. בנוסף יוצעו במקום קורסים וסדנאות במגוון תחומים".
צבי פלג, מנכ"ל רשת אורט: "מתפקידה של מערכת החינוך לעצב ולהוביל הכשרות מקצועיות ומסגרות לימוד, שיאפשרו לבני הנוער ולמבוגרים אופק קיומי ברמה נאותה. אורט ישראל עושה רבות היום בכל מגזרי האוכלוסייה על מנת להטמיע תרבות למידה של טכנולוגיה וערכים בשיתוף פעולה מלא עם תעשיות ורשתות מובילות במדינת ישראל. למידה מקצועית המבוצעת במשותף עם העוסקים בתעשייה, מבטיחה איכות לימודית עדכנית ללומדים".
ברשת דן ובאורט מעריכים כי מדי שנה ילמדו במקום כ-400 תלמידים, אשר יוכלו להשתלב בענפי המזון, המלונאות והמסעדנות השונים. הסדנאות יצוידו במכשור ואביזרים המתקדמים ביותר בעולם ובמערכות תיקשוב ומולטימדיה מתקדמות בהן יעשה שימוש בטכנולוגיות לימוד מתקדמות.
בין המרצים יהיו השפים המובילים של רשת מלונות דן ועוד רבים. לצורך כך ייבנו במקום קונדיטוריה ומטבח לימודיים בעלי עמדות עבודה אישיות, ועוד.
בין הקורסים שייערכו במקום: קורסים מקצועיים מקיפים לנוער ומבוגרים, קורסים קצרים לחובבים המעוניינים לבשל ולאפות בביתם ברמה של השפים המקצועיים וסדנאות קצרות במגוון נושאים כמו שוקולד, אפיית לחם ועוד. כמו כן יערכו במקום סדנאות גיבוש לחברות וארגונים במגוון נושאים קולינאריים.
בית הספר יוקם בהשקעה משותפת של כמיליון דולר במתחם אורט "יד שפירא" שבדרום תל אביב. המקום צפוי להיפתח במהלך המחצית הראשונה של 2011. מדובר בבית הספר השני של רשת דן, בנוסף לבית הספר "דן גורמה" בחיפה.
עמי הירשטיין, מנכ"ל רשת מלונות דן, אמר היום: "תחום הקולינריה נמצא בליבת הפעילות של רשת דן ובשנים האחרונות הפך לפופולרי במיוחד בקרב קהלים גדולים בארץ. בית הספר נועד לתת מענה לצורך שעלה להקמת מוסד לימודי מקצועי להכשרת תלמידים ועובדים בתחום. בנוסף יוצעו במקום קורסים וסדנאות במגוון תחומים".
צבי פלג, מנכ"ל רשת אורט: "מתפקידה של מערכת החינוך לעצב ולהוביל הכשרות מקצועיות ומסגרות לימוד, שיאפשרו לבני הנוער ולמבוגרים אופק קיומי ברמה נאותה. אורט ישראל עושה רבות היום בכל מגזרי האוכלוסייה על מנת להטמיע תרבות למידה של טכנולוגיה וערכים בשיתוף פעולה מלא עם תעשיות ורשתות מובילות במדינת ישראל. למידה מקצועית המבוצעת במשותף עם העוסקים בתעשייה, מבטיחה איכות לימודית עדכנית ללומדים".
ברשת דן ובאורט מעריכים כי מדי שנה ילמדו במקום כ-400 תלמידים, אשר יוכלו להשתלב בענפי המזון, המלונאות והמסעדנות השונים. הסדנאות יצוידו במכשור ואביזרים המתקדמים ביותר בעולם ובמערכות תיקשוב ומולטימדיה מתקדמות בהן יעשה שימוש בטכנולוגיות לימוד מתקדמות.
בין המרצים יהיו השפים המובילים של רשת מלונות דן ועוד רבים. לצורך כך ייבנו במקום קונדיטוריה ומטבח לימודיים בעלי עמדות עבודה אישיות, ועוד.
בין הקורסים שייערכו במקום: קורסים מקצועיים מקיפים לנוער ומבוגרים, קורסים קצרים לחובבים המעוניינים לבשל ולאפות בביתם ברמה של השפים המקצועיים וסדנאות קצרות במגוון נושאים כמו שוקולד, אפיית לחם ועוד. כמו כן יערכו במקום סדנאות גיבוש לחברות וארגונים במגוון נושאים קולינאריים.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}