ארוחת ערב חגיגית לציון 20 שנות איחוד גרמניה במלון הנסיכה באילת
אלכסנדר טסלר, הבעלים של מלון הנסיכה באילת ושף אלמר ורנר, המנהל חברה לפרויקטים ושיתופי פעולה תיירותיים ושיווקיים לישראל וגרמניה, נפגשו במלון הנסיכה באילת, בארוחת ערב חגיגית לציון 20 שנות איחוד גרמניה.
Shutterstock
אלכסנדר טסלר, הבעלים של מלון הנסיכה באילת המתגורר בגרמניה ושף אלמר ורנר, המנהל חברה לפרויקטים ושיתופי פעולה תיירותיים ושיווקיים לישראל וגרמניה, נפגשו במלון הנסיכה באילת, בארוחת ערב חגיגית לציון 20 שנות איחוד גרמניה.
הארוחה נערכה בסיומו של שבוע התמחות ועבודה משותפת של צוות המלון עם משלחת של 4 סטודנטים לתיירות מברלין בראשות של ורנר.
ארוחת הערב נערכה במתכונת "כשרה" של המטבח הגרמני הקלאסי וכללה בין השאר לחמי פומפרניקל שנאפו במקום, דג פילה ובשר בכרוב אדום, שהוגשו על ידי מלצרים לבושי טוקסידו לבן. כמו כן, הוגשה בירה Bitburger, שיובאה למלון במיוחד לטובת האירוע.
בארוחה השתתף גם מרלון, בנו של אלכסנדר טסלר אשר מתגורר בארץ ומנהל את עסקי היזמות של המשפחה בארץ.
הארוחה נערכה בסיומו של שבוע התמחות ועבודה משותפת של צוות המלון עם משלחת של 4 סטודנטים לתיירות מברלין בראשות של ורנר.
ארוחת הערב נערכה במתכונת "כשרה" של המטבח הגרמני הקלאסי וכללה בין השאר לחמי פומפרניקל שנאפו במקום, דג פילה ובשר בכרוב אדום, שהוגשו על ידי מלצרים לבושי טוקסידו לבן. כמו כן, הוגשה בירה Bitburger, שיובאה למלון במיוחד לטובת האירוע.
בארוחה השתתף גם מרלון, בנו של אלכסנדר טסלר אשר מתגורר בארץ ומנהל את עסקי היזמות של המשפחה בארץ.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}