תל אביב 23°c
ניו יורק 21°c
לונדון 14°c
פריז 16°c
ברלין 12°c
אתונה 21°c
לרנקה 18°c
דווחו לנו
אא

האירוע השנתי המסורתי של חברת Hertz

Hertz הזמינה את המנהלים הבכירים של רשתות סוכנויות הנסיעות לאירוע חגיגי לסיום שנת 2010 בחוות אלנבי .

| |

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

האירוע השנתי המסורתי של חברת Hertz התקיים השנה בווילה היוקרתית חוות אלנבי . כמדי שנה, הוזמנו לאירוע המנהלים הבכירים של רשתות סוכנויות הנסיעות כמו גם הסיטונאים המובילים . אלו נהנו מאירוע יוקרתי ומוקפד שכלל קבלת פנים מרשימה, סיור במרתף היין של הווילה, הרצאה קומית מרתקת וארוחת ערב מצוינת .

דני שמעוני, מנכ"ל הרץ אמר במעמד האירוע, כי הוא מעריך את עבודתם הקשה של סוכני הנסיעות ומודה להם על שבכוחות משותפים הצליחו במהלך שנת 2010, להציג גידול מרשים בפעילות בתיירות היוצאת . "פנינו לשנת 2011 והמטרה של כולנו לשמור על רף העלייה גם בסוף שנה זו", הוסיף שמעוני .

אירוע הלקוחות של הרץ הפך זה מכבר למסורת שנתית, בה בכל סוף שנה נפגשים בכירי החברה עם הלקוחות, מודים להם על שיתוף הפעולה, מסכמים איתם את השנה ונערכים לשנה הבאה .






מימין לשמאל: דני שמעוני, מנכ"ל הרץ, יהודה זפרני ויפה וקסמן מאופיר טורס

יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: נשארים בארץ - המלצות לטיולים

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: