תל אביב 30°c
ניו יורק 23°c
לונדון 22°c
פריז 24°c
ברלין 21°c
אתונה 36°c
לרנקה 32°c
דווחו לנו
אא

לאחר 38 שנה בועז וקסמן עזב את בית אל על

יו"ר חברת אופיר טורס עבר ראשון לבניין המשרדים החדש של החברה.

Shutterstock Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

לאחר 38 שנה בהם היה רגיל מידי בוקר להגיע לבית אל על ברחוב בן יהודה בת"א, בועז וקסמן יו"ר חברת אופיר טורס, החל מאתמול בבוקר מגיע למשכן החדש של החברה, ברחוב הנצי"ב בת"א, בית אופיר טורס. וקסמן עבר עם צוות מצומצם כדי להכשיר את המעבר של כל החברה. חברת אופיר טוריס עוזבת את בית אל-על ועוברת לקראת סוף שנת 2008 למשכנה החדש ברחוב הנצי"ב 6-10 בשכונת מונטיפיורי בת"א.


אופיר טורס, מתמקמת בבניין משרדים ששטחו כ-3,500 מ"ר על פני 5 קומות, וכולל 30 מקומות חניה. הבניין יקרא "בית אופיר טורס", המשרדים ממוקמים כ-860 מ' בלבד מתחנת הרכבת ומקניון עזריאלי. בינתיים, נקבעה בסימן טוב מזוזה חדשה בכניסה לבניין.


בשבועות הקרובים יעברו לבניין החדש צוות פלתורס, מרכז ההזמנות הטלפוני של התיירות הנכנסת. עד סוף השנה יעברו שאר עובדי החברה לבניין החדש. שכונת מונטיפיורי נבנתה על הפרדס הראשון של יהודים בא"י, על שטח שקנה משה מונטיפיורי בשנת 1885. הרחוב הראשי, שדרות יהודית, נקרא על שם אשתו-יהודית מונטיפיורי, נצר למשפחת רוטשילד.

יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: נשארים בארץ - המלצות לטיולים

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: