סדנת יין של עמיר אברהמי במלון הנסיכה באילת
הסדנה הינה חלק מתכנית פעילות העשרה והדרכה שמתקיימת במלון השנה, בארגונה והפקתה של מרינה זאבורה, שמונתה לאחרונה לתפקיד מנהלת הרווחה במלון .
Shutterstock
המלצרים והברמנים במלון הנסיכה באילת נהנו השבוע מסדנא מרתקת בהנחייתו של עמיר אברהמי מנהל המחלקה המקצועית ביקבי ברקן .
הסדנה הינה חלק מתכנית פעילות העשרה והדרכה שמתקיימת במלון השנה, בארגונה והפקתה של מרינה זאבורה, שמונתה לאחרונה לתפקיד מנהלת הרווחה במלון .
בין לגימת יינות משובחים וטעימת גבינות משובחות, ספגו הנוכחים ידע רב באשר לטקס היין, מזיגה טעימה והתאמה של סוג היין לסעודה ולסועד .
כפי שמתבקש מעצם מהותו של היין שכפי שמיטיב להגדיר אברהמי: "הינו המשקה התרבותי האלכוהולי החברתי היחידי", עסקה הסדנא גם בצד האנתרופולוגי, המשפחתי והתרבותי של המפגש סביב בקבוק היין שמעצם טבעו מיועד למספר אנשים .
בחודש הקרוב יתקיים החלק השני של הסדנא שיעסוק הפעם ביינות מתיישנים .
הסדנה הינה חלק מתכנית פעילות העשרה והדרכה שמתקיימת במלון השנה, בארגונה והפקתה של מרינה זאבורה, שמונתה לאחרונה לתפקיד מנהלת הרווחה במלון .
בין לגימת יינות משובחים וטעימת גבינות משובחות, ספגו הנוכחים ידע רב באשר לטקס היין, מזיגה טעימה והתאמה של סוג היין לסעודה ולסועד .
כפי שמתבקש מעצם מהותו של היין שכפי שמיטיב להגדיר אברהמי: "הינו המשקה התרבותי האלכוהולי החברתי היחידי", עסקה הסדנא גם בצד האנתרופולוגי, המשפחתי והתרבותי של המפגש סביב בקבוק היין שמעצם טבעו מיועד למספר אנשים .
בחודש הקרוב יתקיים החלק השני של הסדנא שיעסוק הפעם ביינות מתיישנים .
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}