תל אביב 26°c
ניו יורק 22°c
לונדון 13°c
פריז 14°c
ברלין 13°c
אתונה 27°c
לרנקה 25°c
דווחו לנו
אא

ATRIIS טכנולוגיות חתמה על הסכם הפצה עם חברת Key Travel

יוסי צוקרמן, סמנכ"ל שיווק ומכירות ATRIIS טכנולוגיות: "בשל גמישותה של המערכת, ניתן לבצע בה במהירות וביעילות התאמות ושינויים כך שתענה על הצרכים המיוחדים והדרישות של כל לקוח".

Shutterstock Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

Key Travel הפועלת בלעדית בתחום המגזר השלישי. מזה למעלה מ-30 שנה שהחברה מעניקה שירותי נסיעות למעל 2000 ארגונים וולונטריים מקומיים ובינלאומיים, כדוגמת Oxfam, Save the Children, World Vision וכן מוסדות אקדמיים, בתי ספר, מוסדות דת ועוד. החברה מתמחה בהטסת אנשי הארגונים ומתנדביהם למגוון מקומות רגישים וקשים ברחבי העולם, בהם הם עושים עבודת קודש. בתוך כך מסייעת Key Travel ללקוחותיה למקסם את תקציבי הנסיעות שלהם, באמצעות מתן פתרונות ויעילים וגמישים.

יוסי צוקרמן, סמנכ"ל שיווק ומכירות ATRIIS טכנולוגיות, מברך את Key Travel על הצטרפותם לרשת הגדלה והולכת של חברות נסיעות באירופה ובארה"ב, המאמצים את הפתרון של ATRIIS לניהול מערך הנסיעות של לקוחותיהם העסקיים. "בשל גמישותה של המערכת, ניתן לבצע בה במהירות וביעילות התאמות ושינויים כך שתענה על הצרכים המיוחדים והדרישות של כל לקוח. במקרה של Key Travel ביצענו תוך זמן קצר מאוד מספר רב של התאמות בכדי לספק לחברת הנסיעות המיוחדת הזו פלטפורמת שירות אחיד לכל לקוחותיה, בלא תלות במיקום הגיאוגרפי שלהם ברחבי העולם".
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: Passportech&Biz

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: