תל אביב 32°c
ניו יורק 22°c
לונדון 20°c
פריז 22°c
ברלין 22°c
אתונה 35°c
לרנקה 33°c
דווחו לנו
אא

בוגרי האקדמיה החדשים של בריטיש איירווייס

מאות סוכני נסיעות השלימו את הקורס האינטרנטי של בריטיש איירווייס וזכו בפרסים. החברה פרסמה היום את שם הזוכה בכרטיס טיסה ללונדון – רות כוכבי מ"אמסלם".

Shutterstock Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

מאות סוכני נסיעות ברחבי הארץ לקחו חלק ב"אקדמיה של בריטיש איירווייס" – קורס אינטראקטיבי ואישי, שהציעה חברת התעופה הבריטית, באופן בלעדי לסוכני הנסיעות בארץ.

הסוכנים עברו השתלמות מקצועית באמצעות האתר האינטראקטיבי, אשר הוקדשה לארבע המחלקות השונות – World Traveller, World Traveller Plus, Club World ו-First – ולתנאי העלאת המזוודות לטיסה ולשירותים המקוונים.

כמו במועדון הלקוחות של החברה, גם סוכני הנסיעות עלו בדרגות ככל שהתקדמו בהשתלמות. סוכנים שהגיעו לדרגת "כסף" זכו בתיק גב איכותי במתנה, ומרביתם אף המשיכו בהשתלמות ועלו לדרגת "זהב" – שזיכתה אותם במזוודה יוקרתית במתנה.

בנוסף, כל משתתפי הקורס הרבים שהגיעו לדרגת "זהב" השתתפו בהגרלה ¬– והיום הודיעה החברה כי הזוכה בכרטיס טיסה ללונדון היא: רות כוכבי מ"אמסלם".

יעל קטן, המנהלת המסחרית של בריטיש איירווייס בישראל: "שמחתי מאוד על ההתעניינות הרבה בקרב הסוכנים בקורס הייחודי שלנו ועוד יותר מכך, על הבקיאות הרבה שגילו בענייני בריטיש איירווייס".
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: סוכני נסיעות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: