אא

מלון קראון פלזה תל אביב השיק את מסעדת הגריל ביסטרו האסיאתית הכשרה 'פאסיפיק'

חוויה קולינארית בסגנון Show Cooking, ההופכת את האורחים לחלק מהחוויה, כאשר כל המנות מוכנות לנגד עיני הסועדים, תוך מתן הסברים וטעימות בזמן ההכנה. על התפריט החדש, חתום השף אביעד בן שבת.

Shutterstock Shutterstock
מלון קראון פלזה ישראל תל אביב, בניהולו של אבי לוי, השיק שלשום את מסעדת הביסטרו האסיאתית הכשרה פאסיפיק.

לסועדים במסעדת פאסיפיק, הממוקמת מול נוף הים התיכון, מצפה חוויה קולינארית בסגנון Show Cooking, ההופכת את האורחים לחלק מהחוויה, כאשר כל המנות מוכנות לנגד עיני הסועדים, תוך מתן הסברים וטעימות בזמן ההכנה. על התפריט החדש, חתום השף אביעד בן שבת, ששב משהות ארוכה במזרח הרחוק, שם נשם, טעם ולמד את רזי הבישול האסיאתי.

הגיעו ובאו לפרגן במסיבת הקוקטייל החגיגית:, משה כחלון, שר התקשורת העבודה והרווחה, גלעד ארדן, השר להגנת הסביבה, רון יריב מנכ"ל מלונות קראון פלזה ישראל, יוסי דהן הבעלים של אלדן ושל קבוצת הכדורסל אלדן אשקלון , איש התיירות הוותיק יוסי פישר , דורון דוד, מנכ"ל הולידי אין אשקלון, חגית וגרג סופיב לבייב, אבי בניהו, פרופ' קראסו, מורן אייזנשטיין, עידן יניב, שמעון אמסלם, מיקי פלד, חנוך רוזן, אמנון פאר השפים שלום קדוש ואלון גונן, אלקנה ממאסטר שף ועוד.

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מלונאות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: