תל אביב 24°c
ניו יורק 19°c
לונדון 9°c
פריז 12°c
ברלין 14°c
אתונה 19°c
לרנקה 21°c
אא

מסעדת הצלע השמינית בתל אביב

לפני כשנה נפתחה הצלע השמינית שוב והפעם בת"א בבניין עמודים הייחודי, בעלות המסעדה גילי אליה ווויאנה הייפלר, הינן שתי נשים שהחליטו להתמסר לטובת המסעדה ולהפכה למובילה וייחודית ללא פשרות.

Shutterstock Shutterstock

חובבי המסעדות הותיקים שבניכם ודאי יזכרו את מסעדת הצלע השמינית ,שלימים עברו השתכנה לה בהרצליה פיתוח ונחשבה למוסד קולינארי בעל שם בעיקר לחובבי הבשר.

לפני כשנה נפתחה הצלע השמינית שוב והפעם בת"א בבניין עמודים הייחודי, בעלות המסעדה גילי אליה ווויאנה הייפלר, הינן שתי נשים שהחליטו להתמסר לטובת המסעדה ולהפכה למובילה וייחודית ללא פשרות.

גילי הינה בעלת חנות בת"א של פריטי יד שניה וויאנה הינה מייצרת גבינות שבחלקן תוכלו לטעום אם תבקרו במסעדה היפה השוכנת במדרחוב של נחלת בינימין בפינת ר"ח השומר ומעניקה תחושה לרגע ממש כאילו ביקרנו במדרחוב בבריסל הומה מסעדות ובתי קפה ממש כשם שאיזור הנ"ל של רחוב נחלת בינימין המתחדש והומה האדם ולצד מוזיקה צרפתית ערבה שבקעה מהמסעדה.

גילי עורכת קניות כל בוקר בשוק הכרמל, מה שיוצר תפריט של חומרי גלם טריים ורעננים כמו סלט אנדיב יחודי, במיה ענקית שלא בטוח שתמצאו במסעדות אחרות דוגמתה ועוד שלל ירקות טריים שנקנים יום יום .

ארוחת הטעימות במסעדה מורכבת מ-7 מנות וכוללת פירות ים, דגים ובשר.
מנות פתיחה כמו: סלט עגבניות שרי עם גבינת סנט מור, שמייצרת וויאנה, טונה אדומה על סלט במיה עם אפונת וואסבי , לחמניות טריות אפויות עם זיתים ועוד...

גולת הכותרת של הארוחה נקראת חגיגית בשרים וכוללת מנות כגון: שכבות של פילה בקר, כבד אווז ומעל חזה אווז מעושן ובטופ מונח חלמון של ביצה צהבהב ומוגש עם פירה כמהין, אנטריקוט מבשר קובה אשר מוגש עם אספרגוס טרי ותפוחי אדמה אפויים וסטייק דג חרב על פסטה שחורה וציר סרטנים.
בנוסף שלל מנות דגים , מנות לצמחונים ובכלל תפריט מושקע ומגוון .
באגף המנות האחרונות ראוי לציון מנת הפרופיטרולים וכן סלט פירות טרי על מצע של קדאיף עם גבינת מסקרפונה ואם חובבי יין יש בינכם תוכלו לטעום ממבחר גדול של יינות ארץ ישראל מסוגים שונים.

בעלות המקום , גילי וויאנה נמצאות ברוב שעות היום במסעדה ומפקחות באופן אישי על הנעשה במסעדה ועושה רושם שהדבר נותן את אותותיו במסעדה.

אנו ביקרנו במסעדה בשעות הצהריים בהם יוכלו המבקרים להנות מתפריט עיסקי מגוון במחירים הוגנים ובעלות המקום הפצירו בנו להגיע גם בשעות הערב ולהנות מהאוירה היחודית של המדרחוב הנושק לשוק הכרמל המתפתח

על המטבח מנצח בצלע השמינית השף אורי בירון .

בצהריים מגישים עסקיות במחירים אטרקטיבים.

כתובות המסעדה -רמב"ם 16 תל אביב. טלפון - 03-5100995  







הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: בארץ

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: