"מאלב" מארחת בניחוח הונגרי
"מאלב ישראל" ערכה אמש מפגש חברתי לראשי ענף התיירות בישראל ולסוכנים בכירים, במסעדה ההונגרית "טוליפ" בתל-אביב ובמעמד שגריר הונגריה בישראל, זולטן סנט ג'ורגי ובן פמיילתו סנדור פמוק. במעמד זה, נשא דברים גדעון טהלר, מנכ"ל ובעלים של "טל תעופה".
Shutterstock
"מאלב ישראל" ערכה אמש מפגש חברתי לראשי ענף התיירות בישראל ולסוכנים בכירים, במסעדה ההונגרית "טוליפ" בתל-אביב ובמעמד שגריר הונגריה בישראל, זולטן סנט ג'ורגי ובן פמיילתו סנדור פמוק. בין הרמת כוסית לחיים ונשנושי המזטים של המטבח ההונגרי, נשא דברים גדעון טהלר, מנכ"ל ובעלים של "טל תעופה".
"הכוונה שלנו להמשיך ולגדול, אנו נתמוך בכם הסוכנים, כפי שאתם תומכים בנו, יש לנו תוכניות להמשיך את מגמת הצמיחה ולהתפתח עם מאלב".
מנהל המכירות ב"מאלב", שי להב חיזק והמשיך את דבריו של גדעון טהלר: "יעדנו השנה יהיו, לא רק לבודפשט, המציעה למבקרים בה: תרבות, אוכל, טיולים מקסימים ונמל תעופה חדש בו הושקעו 260 מיליון יורו לנוחיות התיירים, אלא לארצות נוספות באירופה".
בסיום המפגש המרגש, ואיחולי הצלחה והמשך הקשרים הטובים, בין הונגריה וישראל, נפרד השגריר, לא לפני שהרים שוב כוסית לחיים עם הסוכנים וצוות מאלב בישראל: שי, שני, ברטה, דורון ואריאלה.
"הכוונה שלנו להמשיך ולגדול, אנו נתמוך בכם הסוכנים, כפי שאתם תומכים בנו, יש לנו תוכניות להמשיך את מגמת הצמיחה ולהתפתח עם מאלב".
מנהל המכירות ב"מאלב", שי להב חיזק והמשיך את דבריו של גדעון טהלר: "יעדנו השנה יהיו, לא רק לבודפשט, המציעה למבקרים בה: תרבות, אוכל, טיולים מקסימים ונמל תעופה חדש בו הושקעו 260 מיליון יורו לנוחיות התיירים, אלא לארצות נוספות באירופה".
בסיום המפגש המרגש, ואיחולי הצלחה והמשך הקשרים הטובים, בין הונגריה וישראל, נפרד השגריר, לא לפני שהרים שוב כוסית לחיים עם הסוכנים וצוות מאלב בישראל: שי, שני, ברטה, דורון ואריאלה.
אריה ארמון מטופז טורס, ברטה, שי להב ועידית פדן מאופקים
צילום תמונות: ניסים קלדרון
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}