אא

אברהם שי זוכה תחרות ישרו-שף של ישרוטל

אברהם שי מאחוזת יערות הכרמל הוא זוכה התחרות מתוך 31 טבחים. מאיר אדוני ואבי שטייניץ היו בין שופטי התחרות.

Shutterstock Shutterstock
אברהם שי מיערות הכרמל אחוזת בריאות וספא, זכה בתחרות ישרו-שף של חברת מלונות ישרוטל, שנערכה בשיתוף תנובה-שף, במסגרתה התחרו טבחים מכל 15 בתי המלון של רשת ישרוטל על תואר ה"ישרו-שף הבא".

כל שלבי התחרות, שנפרשו על פני כחודשיים, התקיימו במטבחי הקמפוס של אוניברסיטת בן גוריון באילת.

"את התחרות יזמנו כדי לאפשר לטבחים ברשת, שהינם טבחים מהשורה שאינם בדרגת שף או סו-שף - להיחשף ולהביע את כל יכולות הבישול שלהם, שאין להם אפשרות לבוא לידי ביטוי ביומיום", מסר שלומי טחן, סמנכ"ל תפעול ישרוטל.

"אנו בישרוטל שואפים למצוינות בכל תחומי העשייה המלונאית, כאשר האוכל הוא אחד התחומים החשובים ביותר. לשם כך משקיעה רשת ישרוטל משאבים רבים בהדרכות בתחומי המזון והמשקאות לעובדים בכלל ולטבחים בפרט. מטרתנו היא להמשיך ולהתמיד בהכשרת אנשי מקצוע מעולים ברשת", הוסיף שלומי טחן.

התחרות החלה בהשתתפות 31 טבחים, כאשר לחצי הגמר עלו 10 מועמדים ולגמר הגיעו 6 פיינליסטים: אברהם שי מאחוזת יערות הכרמל – מקום 1, ניקול בולנג'ה ממלון בראשית – מקום 2, גיל חן מישרוטל המלך שלמה – מקום 3, עידן יאן ליברמן ממלון רויאל ביץ' – מקום 4, אוראל ביטון ממלון ישרוטל אגמים – מקום 5, ועמיאל שרפהין ממלון רויאל ביץ' – מקום 6.

על חבר השופטים נמנו אנשי מקצוע ומומחים בתחום הבישול, ביניהם לקחו חלק בגמר גם השפים מאיר אדוני ואבי שטייניץ.

הזוכה בתואר "הישרו-שף הבא", אברהם שי, זכה בסיור השתלמות קולינרי בחו"ל.


אברהם שי. צילום: יניב כהן


אברהם שי. צילום: איתן לבנשטיין

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: נשארים בארץ - המלצות לטיולים

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: