פתאל שלחה נבחרת של 10 שפים להתמחות בבית הספר הגבוה לבישול באיטליה "אלמה"
רפי שדה, מנכ"ל הרשת: "רשת פתאל עורכת בשנים האחרונות מהפכה בנושא הגסטרונומיה ברשת. זה החל עם החדרת ציוד מתקדם למלונות, הצבה של עמדות בישול פרונטאלי, מעבר לחומרי בישול בריאותיים ושימוש בחומרי גלם יוקרתיים".
Shutterstock
נבחרת של 10 שפים מרשת מלונות פתאל נשלחה החודש להתמחות מיוחדת בבית הספר הגבוה לבישול באיטליה - "אלמה" alma, השוכן בארמון מפואר בפארמה, בירת הקולינריה של איטליה .
מדובר בחלק מתכנית שמובילה הנהלת הרשת, בראשותו של המנכ"ל רפי שדה, להשבחת נושא הגסטרונומיה במלונות.
alma הוא שם נרדף למטבח האיטלקי - שפים מרחבי העולם נשלחים אליו בכדי ללמוד את רזי הבישול האיטלקי , לספוג קצת תרבות והיסטוריה איטלקית, וליישם זאת בארצם.
במשך השבוע העמיקו השפים את ידיעתם בתחום הבישול האיטלקי הקלאסי והחדשני, ביקרו ביקב וותיק לייצור חומץ בלסמי אמיתי, במחלבות לייצור גבינת פרמז'ן, ובתערוכה בינלאומית לציוד מטבח מקצועי לבתי מלון.
בין המנות האיטלקיות שנלמדו בבית הספר היו ריזוטו סלק, רביולי ריקוטה ועשבי תיבול ברוטב אגוזים, ספגטי עם שום ופלפל חריף, פסטה חזה ברווז, פסטה יהודית פסטה נורמה, פסטה סרדינים ומרק אפונה ואורז-כל אלו יושקו ב- 31 בתי המלון של הרשת ברחבי הארץ, כבר החל מעונת החורף הקרובה.
רפי שדה מנכל הרשת מציין: "רשת פתאל עורכת בשנים האחרונות מהפכה בנושא הגסטרונומיה ברשת. זה החל עם החדרת ציוד מתקדם למלונות, הצבה של עמדות בישול פרונטאלי, מעבר לחומרי בישול בריאותיים, שימוש בחומרי גלם יוקרתיים והמרכיב החשוב ביותר – הגורם האנושי, השפים האיכותיים של הרשת, שמרגישים אחריות אישית להביא לאורחים של פתאל איכות בלתי מתפשרת של ארוחות ברמה גבוהה".
השפים שהשתתפו בהשתלמות באיטליה הם:
1.שף שלום קדוש – לאונרדו פלאזה ירושלים
2. שף גולן ישראלי- הרודס תל אביב
3.שף מאיר איפרגן ,- לאונרדו קלאב טבריה
4.שף שלומי דגן- גולדן טוליפ פריוויליג'
5.שף עמי אדרי- לאונרדו פלאזה אילת
6.שף מיכו אקוביץ– קלאב מד
7. הנס ליילי- לאורדו סיטי טאוור
8. שף ירון גינדי – רויאל טוליפ אילת
9.עזרא בן דוד – לאונרדו קלאב טבריה
10. שף דמיטרי וקין – לאונרדו ים המלח
מדובר בחלק מתכנית שמובילה הנהלת הרשת, בראשותו של המנכ"ל רפי שדה, להשבחת נושא הגסטרונומיה במלונות.
alma הוא שם נרדף למטבח האיטלקי - שפים מרחבי העולם נשלחים אליו בכדי ללמוד את רזי הבישול האיטלקי , לספוג קצת תרבות והיסטוריה איטלקית, וליישם זאת בארצם.
במשך השבוע העמיקו השפים את ידיעתם בתחום הבישול האיטלקי הקלאסי והחדשני, ביקרו ביקב וותיק לייצור חומץ בלסמי אמיתי, במחלבות לייצור גבינת פרמז'ן, ובתערוכה בינלאומית לציוד מטבח מקצועי לבתי מלון.
בין המנות האיטלקיות שנלמדו בבית הספר היו ריזוטו סלק, רביולי ריקוטה ועשבי תיבול ברוטב אגוזים, ספגטי עם שום ופלפל חריף, פסטה חזה ברווז, פסטה יהודית פסטה נורמה, פסטה סרדינים ומרק אפונה ואורז-כל אלו יושקו ב- 31 בתי המלון של הרשת ברחבי הארץ, כבר החל מעונת החורף הקרובה.
רפי שדה מנכל הרשת מציין: "רשת פתאל עורכת בשנים האחרונות מהפכה בנושא הגסטרונומיה ברשת. זה החל עם החדרת ציוד מתקדם למלונות, הצבה של עמדות בישול פרונטאלי, מעבר לחומרי בישול בריאותיים, שימוש בחומרי גלם יוקרתיים והמרכיב החשוב ביותר – הגורם האנושי, השפים האיכותיים של הרשת, שמרגישים אחריות אישית להביא לאורחים של פתאל איכות בלתי מתפשרת של ארוחות ברמה גבוהה".
השפים שהשתתפו בהשתלמות באיטליה הם:
1.שף שלום קדוש – לאונרדו פלאזה ירושלים
2. שף גולן ישראלי- הרודס תל אביב
3.שף מאיר איפרגן ,- לאונרדו קלאב טבריה
4.שף שלומי דגן- גולדן טוליפ פריוויליג'
5.שף עמי אדרי- לאונרדו פלאזה אילת
6.שף מיכו אקוביץ– קלאב מד
7. הנס ליילי- לאורדו סיטי טאוור
8. שף ירון גינדי – רויאל טוליפ אילת
9.עזרא בן דוד – לאונרדו קלאב טבריה
10. שף דמיטרי וקין – לאונרדו ים המלח
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}