תל אביב 27°c
ניו יורק 19°c
לונדון 16°c
פריז 16°c
ברלין 21°c
אתונה 28°c
לרנקה 27°c
דווחו לנו
אא

האם צבר תאוחד בתוך דיזנהאוז-יוניתורס?

גורמים בשוק התיירות סבורים, כי לאחר הפשרה שהושגה עם שמואל מרום, זה יהיה הצעד הבא של אי.די.בי תיירות. כזכור רק בחודש הקודם טענו בחברה נגד מרום כי הכשיל את רכישת צבר ע"י דיזנהאוז-יוניתורס.

Shutterstock Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

צבר תיירות בדרך להיות תחת הכנפיים של דיזנהאוז-יוניתורס, כך סבורים גורמים בענף התיירות, לאחר סיום הסכסוך בין אי.די.בי תיירות לשמואל מרום.

דיזנהאוז-יוניתורס אמורה לרכוש את 30% של מרום בחברה. רק בחודש שעבר, כזכור שהסכסוך בין הצדדים היה בשיאו, בדיזנהאוז-יוניתורס הגישו תביעה משפטית נגד מרום והאשימו אותו כי הכשיל את רכישת צבר ע"י החברה , נגד מרום הוגשה תביעה בסך 10 מיליון שקל, כאשר מנגד עו"ד של מרום טענו , כי מדובר בתביעה מופרכת.

לפי טיוטת הסכם העקרונות לעיסקת צבר, הוערכה פעילות צבר על ידי חברת רו"ח גיזה-זינגר-אבן בשווי של כ-8 מיליון ₪. לפי מתווה העיסקה המוצע, דיזנהאוז לא הייתה אמורה לשלם כל תמורה בגין רכישת צבר. בדיזנהאוז גם העריכו כי אם הייתה ממזגת את הפעילות והמוניטין של צבר בחברה, מדובר בהערכה של כ-5 מיליון ₪.

בשבועיים האחרונים ניהלה אי.די.בי תיירות מגעים עם איסתא לגבי רכישת הפעילות של צבר. כעת למעשה נסללה הדרך לדיזנהאוז למזג את צבר בתוך החברה.
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: סוכני נסיעות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: