אא

מלון קראון פלזה ת"א סיטי סנטר חוגג את Valentine’s Day

מנכ"ל המלון אירח במסגרת סדרת "שולחנות השף" את יקב הבוטיק הר אודם לארוחה ייחודית לכבוד Valentine’s Day, במסעדת הגורמה של המלון "הקומה ה- 11".

Shutterstock Shutterstock
מיכאל פלסז, מנכ"ל מלון קראון פלזה סיטי סנטר, אירח במסגרת סדרת "שולחנות השף" את יקב הבוטיק הר אודם לארוחה ייחודית לכבוד Valentine’s Day, במסעדת הגורמה של המלון "הקומה ה- 11".

בערב הרומנטי, השתתפו אנשי עסקים, סלבריטאים, אנשי תקשורת ועוד שנהנו מתפריט בניצוחו של שף המלון - אסף מישקובסקי. התפריט כלל ארבע מנות גורמה ולצידן יינות בוטיק מיקב "הר אודם" הצפוני והן:
1. טריו דגים - סביצ'ה סלמון, סשימי טונה אדומה ובורי בסומק מלווה בשרדונה 2010.
2. ניוקי נימוח ונתחוני פילה בקר בציר בורגניון מלווה בקברנה סוביניון וולקני 2008.
3. דואט נתח קצבים וצלע טלה ברוטב ערמונים על מצע של פירה שורשים מלווה בסירה 2009 מסדרת הר אודם 2011.
4. ולקינוח מגדניית השף שהוגשה עם יין קינוח בסגנון פורט "שני 2009".

הגיעו לחגוג: רון יריב, מנכ"ל מלונות קראון פלזה, מיכאל פלסז, מנכ"ל קראון סיטי סנטר עזריאלי, מיכאל אלפסי, הבעלים של יקב הר אודם, חנה פרי זן משנה למנכ"ל ממונה על חטיבת נכסי לקוחות בנק הפועלים, ציפי ויגאל לנדאו, בעל השליטה בחברת רציו חיפושי נפט, צוקי ויגאל גלאי, יורם ולאה גלובוס, דליה ומשה ממרוד, בעל השליטה בתדיראן גרופ, עמוס ואידה שפירא, לשעבר מנכ"ל סלקום, רחל ושמוליק עטיה, בעלים של קבוצת עטיה השקעות, ציפי ואפרים קונדה, איש עסקים ובעלי חברת ייעוץ, שריקי קורל, הבעלים של קורל, עדינה ורמי לוי, בעלים של רשת רמי לוי, כרמי רותם, סמנכ"ל שווק טבע, אבי לוי, זוכה מאסטר שף העונה השנייה, ועוד.


משה גלברד וחנה פריזן.


יגאל לנדאו ומישל שריקי


מיכאל פלסז, רון יריב ועדינה ורמי לוי 


יורם גלובוס, רון יריב ושמוליק עטיה

צילום תמונות: תמר מצפי

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: נשארים בארץ - המלצות לטיולים

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: