אא

נציגי משרד התיירות של חבל פרובאנס ערכו ביקור בישראל

במסגרת הביקור, התקיימו מפגש עיתונאים במלון קרלטון בת"א וכן מסיבה בגן אורנים בערב שכלל שלל מטעמים צרפתיים הטיפוסיים לחבל פרובאנס, השף הצרפתי דניאל אבה, בעל מסעדה צרפתית בחבל, המתהדרת בכוכב מישלן פיקח באופן אישי על הכנת המטעמים. כמו כן, בערב נערך קוקטייל בבית "הוילה" בגני התערוכה.

Shutterstock Shutterstock
במסיבת העיתונאים שנערכה במלון קרלטון בת"א, הציגו נציגי משרד התיירות של פרובאנס את מגוון האפשרויות העומדות בפני המבקרים באיזור המוכר לתיירים בעיקר בזכות חופי הריביירה ותפאורה גסטרונומית נהדרת. הובא במיוחד לאירוע, השף הצרפתי דניאל אבה, בעל מסעדה צרפתית בחבל, המתהדרת בכוכב מישלן .

בין המשתתפים באירוע, נכחו בין היתר ברונו ג'יימס ממשרד התיירות של פרובאנס, שסיפר על מגוון האפשרויות שמציע חבל פרובאנס .

ג'יימס סיפר כי 300,000 ישראלים מבקרים בחבל פרובאנס.

מארסיי נבחרה לבירת התרבות של אירופה ב-2013 והשקיעה בפיתוח - 75 פרויקטים, בתחום התרבות והאמנות.

כמו כן , בערב נערך קוקטייל ע"י הוועדה האזורית של תיירות פרובאנס בבית "הוילה" בגני התערוכה.

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: נשארים בארץ - המלצות לטיולים

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: