מפגש שפים נוסטלגי התרחש במלון שרתון ת"א
המפגש קיבץ את מיטב השפים שבשנות ה- 80- וה-90 נחשבו לטובים ביותר, במסעדת אוליב ליף לארוחת גורמה, בניצוחו של שף מלון שרתון, צ'רלי פדידה, שסגר מעגל כשבישל לאותם השפים, אשר מהם למד את רזי הבישול.
Shutterstock
מפגש שפים נוסטלגי התרחש במסעדת אוליב ליף במלון שרתון בתל אביב, מיטב השפים שבשנות ה- 80- וה-90 נחשבו לטובים ביותר, נפגשו לארוחת גורמה .
בין השפים בלט אלי פדידה בן השבעים, שמסרב לצאת לפנסיה, ואחרי שהספיק לבשל למלכים, שגרירים, רבנים גדולים וראשי ממשלות, היום הוא הבעלים של קייטרינג ביתי לאוכל מוכן בירושלים.
על הארוחה ניצח בנו של אלי, שף מלון שרתון, צ'רלי פדידה, שסגר מעגל כשבישל לאותם השפים אשר מהם למד את רזי הבישול.
בין השפים בלט אלי פדידה בן השבעים, שמסרב לצאת לפנסיה, ואחרי שהספיק לבשל למלכים, שגרירים, רבנים גדולים וראשי ממשלות, היום הוא הבעלים של קייטרינג ביתי לאוכל מוכן בירושלים.
על הארוחה ניצח בנו של אלי, שף מלון שרתון, צ'רלי פדידה, שסגר מעגל כשבישל לאותם השפים אשר מהם למד את רזי הבישול.
מימין לשמאל בשורה העליונה: שף קריספין שבתאי, שף אורי גוטמן, שף מיכה נוי, שף רפי שטראוס שף אלי פדידה ובנו השף צ'רלי פדידה, שף זאב יקותיאלי. מימין לשמאל בשורה למטה: שף שלמה לוינגרוד ושף גדי פלם .
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}