מינוי חדש במלון ענבל
עודד עמר, בן 33, יליד ירושלים, מונה השבוע למנהל מזון ומשקאות במלון ענבל בירושלים. בתפקידו הקודם שימש כסגן מנהל מזון ומשקאות של המלון.
Shutterstock
עודד עמר, בן 33, יליד ירושלים, מונה השבוע למנהל מזון ומשקאות במלון ענבל בירושלים. למרות גילו הצעיר, עודד הוא בעל וותק וניסיון רב בתעשיית המלונאות בישראל.
בתפקידו הקודם שימש כסגן מנהל מזון ומשקאות של מלון ענבל. בתפקידיו הקודמים כיהן כמנהל מזון ומשקאות במלון שלום בירושלים, וכמנהל שירות חדרים במלון מצודת דוד.
עודד חי מספר שנים בהולנד, שם התמחה בתחום המסעדנות, וצבר ניסיון רב בקידום ופיתוח טכניקות ייחודיות של שיווק וקידום המכירות.
בתפקידו החדש במלון ענבל, מתכוון עודד לשלב טכנולוגיות חדישות. זאת, מבלי להתפשר על טיב המזון ואיכות חומרי הגלם, תוך השמת דגש רב על סוגיות אקולוגיות וסביבתיות.
כמו כן, עם כניסתו לתפקיד החדש, שם עודד לנגד עיניו את חשיבות הגורם האנושי, עבודת הצוות ושיתוף הפעולה עם שף המלון וצוות המטבח, כל זאת על מנת להבטיח סטנדרטים גבוהים של היגיינה, וניקיון, יחד עם שילוב האספקטים השונים של איכות המזון במטרה להתאים לציפיות ולשביעות רצון האורחים.
בתפקידו הקודם שימש כסגן מנהל מזון ומשקאות של מלון ענבל. בתפקידיו הקודמים כיהן כמנהל מזון ומשקאות במלון שלום בירושלים, וכמנהל שירות חדרים במלון מצודת דוד.
עודד חי מספר שנים בהולנד, שם התמחה בתחום המסעדנות, וצבר ניסיון רב בקידום ופיתוח טכניקות ייחודיות של שיווק וקידום המכירות.
בתפקידו החדש במלון ענבל, מתכוון עודד לשלב טכנולוגיות חדישות. זאת, מבלי להתפשר על טיב המזון ואיכות חומרי הגלם, תוך השמת דגש רב על סוגיות אקולוגיות וסביבתיות.
כמו כן, עם כניסתו לתפקיד החדש, שם עודד לנגד עיניו את חשיבות הגורם האנושי, עבודת הצוות ושיתוף הפעולה עם שף המלון וצוות המטבח, כל זאת על מנת להבטיח סטנדרטים גבוהים של היגיינה, וניקיון, יחד עם שילוב האספקטים השונים של איכות המזון במטרה להתאים לציפיות ולשביעות רצון האורחים.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}