אא

פול מילויצקי: המנכ"ל שעומד מאחורי שדרוג מלון "מרינה" ת"א

ראיון עם מנכ"ל מלון מרינה ת"א, לרגל סיום השיפוצים הנרחבים במלון. מילויצקי: "תהליך השיפוצים בתוך המלון, שהחלו בשנת 2009, הסתיימו השנה. כל 156 החדרים שופצו מהיסוד ללא הכר"

Shutterstock Shutterstock
באוגוסט 2009, כשפול מילויצקי החליף בתפקידו כמנכ"ל מלון "מרינה" בת"א את יוחאי אייזנר, משפחת שיף, ובמיוחד הבן דובי, התלבטו האם לשפץ רק את הקומה הראשונה במלון. המנכ"ל הנכנס דחף ויזם להרחיב את מלאכת השיפוצים גם לשאר הקומות ואגפי המלון, והתוצאות נראות בכל פינה בשטח המלון המשופץ להפליא.

מילויצקי נחשב לוותיק ובעל ניסיון רב בענף המלונאות. הוא נשוי לשלומית ואב לשני ילדים ,עומר ומאיה. בילדותו כתושב גני תקווה, למד בבית הספר "ניר" בקריית אונו הקרוב לביתו. מילויצקי למד מינהל בתי מלון ב"תדמור" והוא בעל תואר שני בניהול תיירות ומלונות. בסיום לימודיו, בשנת 1979, החל לנהל מלונות, תחילה בדרום אפריקה ועם הניסיון שצבר, החל לנהל מלונות בישראל, כדוגמת "אוויה", "דן פנורמה" חיפה, נירוונה ים המלח, חברת מלונות לרום,"רג'נסי" ופנינת ירושלים. בנוסף שימש כיו"ר התאחדות המלונות בירושלים.


פול מילויצקי



מחלונות אולם ה-V.I.P במלון "מרינה", כשנוף פנורמי של העיר ת"א והים התיכון נפרש מול עינינו, מתפנה המנכ"ל פול מילויצקי לראיון מיוחד ל-PassportNews.

אפשר לבשר שסיימתם בשעה טובה את השיפוצים במלון?
"אכן כן, תהליך השיפוצים בתוך המלון, שהחלו בשנת 2009, הסתיימו השנה. כל 156 החדרים שופצו מהיסוד ללא הכר, הוחלפו הרהיטים והקרמיקות, חדרי האמבטיות שודרגו במחיר של 30 אלף דולר לחדר. כולל 7 סוויטות ו-13 חדרי משפחה ולקראת החורף נסיים את השיפוץ בכניסה למלון"

התחרות בין המלונות בת"א קשה, מה יש לכם להציע יותר מאחרים?
"ראשית החלטנו על שינוי כיוון, כיום קהל היעד שלנו שונה מהקהל בעבר, שנשען על הבאת קבוצות במחיר זול. כיום באים להתארח במלון אנשי עסקים, משפחות ובודדים איכותיים. להם אנו נותנים, מלבד החדרים המשופצים,שרותי אינטרנט חינם, חדר כושר ובריכה, הממוקמת על גג המלון עם נוף מרהיב. הבריכה נפתחת מידי יום בשעה: 10.00 בבוקר והיא פתוחה עד לשעה 2.00 אחר חצות, כאשר מוסיקה שקטה, משקאות ושחייה לאור הירח, הפכו את המקום למקור משיכה לאנשי חברה רבים. בנוסף, המלון קרוב לכל אתרי הבילוי של ת"א וצמוד לבריכת גורדון ולחוף הים. המוצר כיום הוא מהטובים בת"א ברמה של 4 כוכבים. אנו נותנים מהנה מצוין לדרישות הנופשים כבודדים ולמשפחות".




על איזה בסיס אירוח אתם עובדים?
"בדרך כלל האורחים מקבלים ארוחות בוקר וערב מלאות, באמצע היום מעדיפים האורחים לצאת ולבלות מחוץ למלון, אך הארוחות אצלנו הן ברמה גבוהה, עליהן מופקד השף ישראל פלומבו, שעובד במלון כבר 8 שנים, לאחר שהגיע אלינו ממלון "הילטון". בנוסף אנו עומדים להגיש בקרוב, תפריט חדש על גג המלון, בייעוץ השף אביב משה, הידוע מתוכניות המדיה השונות. התפריט יכלול את מיטב האוכל המקסיקני".

כמה עובדים אתם מעסיקים במלון?
"בין 70 בעונה החלשה ל-150 עובדים בשיא."

איך העסקים בימים אלה?
"אנו רואים בחודשי הקיץ תפוסה טובה יותר מבשנה שעברה. בימים אלה התפוסה מלאה והביקוש גדול, הפכנו ליעד מועדף לתיירים. לאחרונה התארחו אצלנו כדורסלנים, שהשתתפו באליפות הנוער בכדורסל ובחודש יוני אנו מארחים קבוצות כדור-עף וכדור-יד".

מה יש לך לומר על אוסף התמונות הנדיר, המוצג על קירות המלון כמוזיאון אומנות מפואר?
"יש פה אוסף ציורים של גדולי הציירים בישראל, ביניהם ליפשיץ, עומר ללוש ודניאל כפרי, היושב כיום בניו-יורק ויצירתו "יציקת הברונזה". את הציורים תרמו בני משפחת שיף, מתוך האוסף הפרטי שלהם, בתכנון יחד עם אוצרת התערוכה, עומר שני-בן שחר".



מילויצקי עם אוצרת התערוכה, עומר שני-בן שחר



לאחר סיור בחדרים המשופצים, בבריכת הגג ובתערוכת הציורים המרשימה, ליד דלפק הקבלה העמוס בתיירים שזה אתה נחתו בישראל, לחש לאוזני בחיוך מילויצקי: "אתה רואה את כל התיירים האלה, זה האמון שאנו מקבלים יום יום מאורחים ברחבי העולם, המגיעים אלינו דרך אתרי האינטרנט וסוכני נסיעות".

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מלונאות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: