תל אביב 26°c
ניו יורק 23°c
לונדון 11°c
פריז 13°c
ברלין 12°c
אתונה 26°c
לרנקה 25°c
דווחו לנו
אא

קובי קרני : "היצע מוגבל וביקוש גבוה גורמים למחירי מלון גבוהים"

התאחדות סוכני הנסיעות מברכת את שר התיירות ואת צוות משרדו על הבאת הליך דירוג בתי מלון בישראל לאישור ועדת הכלכלה של הכנסת: מהלך היסטורי.

קובי קרני:  צילום: חן גלילי קובי קרני: צילום: חן גלילי

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

במכתב ששלח יו"ר ההתאחדות לשר התיירות סטס מיסז'ניקוב, מביעה התאחדות סוכני נסיעות ותיירות בישראל תמיכה גורפת בשר ובצוות משרדו, עם הבאת תהליך דירוג בתי מלון בישראל לאישור לקראת ביצוע.

"מדינת ישראל ראויה לתקינה מלונאית בסטנדרט בינלאומי, שמתאימה לתיירות החדשנית של המאה ה-21", כותב קרני.

"מזה עשרים שנה עומדים בתי המלון בישראל ללא דירוג ראוי ומתאים. ועדות רבות קבעו שיש לדרג מחדש את בתי המלון בישראל, אך ממשלות ישראל לדורותיהן – מסיבות שונות ובשל לחצים שהופעלו מתוך תעשיית התיירות פנימה – לא הצליחו במשימה."

ההתאחדות מביעה תקווה, שתהליך דירוג בתי המלון בישראל אשר יוצא כעת לדרכו ילווה ברפורמה החשובה לא פחות במחיר המוצר התיירותי. "המשוואה הפשוטה של היצע מוגבל וביקוש גבוה היא זו שדוחפת למחירי מלון גבוהים הבאים לידי ביטוי בסקרים בינלאומיים, המציגים את מחירי המלונות בישראל כיקרים מאד – בין היקרים באירופה, אם לא בעולם כולו."
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: סוכני נסיעות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: