תל אביב 30°c
ניו יורק 23°c
לונדון 25°c
פריז 23°c
ברלין 19°c
אתונה 35°c
לרנקה 33°c
דווחו לנו
אא

התאחדות המלונות מבקשת דחייה בהעלאת תעריפי החשמל

מנכ"ל ההתאחדות, שמואל צוראל, פנה למשנה ליו"ר הרשות לשירותים ציבוריים חשמל בבקשה לדחייה של יישום ההחלטה בעלאת תעריפי החשמל למלונות.

Shutterstock Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

בהתאחדות המלונות פנו בפניה דחופה לד"ר אילן סולימאן, המשנה ליו"ר הרשות לשירותים ציבוריים חשמל, בבקשה לדחות את ההחלטה על עלייה בתעריפי החשמל של המלונות.

המנכ"ל, שמואל צוראל, כותב בפנייתו כי: "מבדיקה ראשונית שערכנו מסתבר כי השינוי המוצע יגרום להכפלת התעריף הממוצע לחשמל בחודשים יולי-אוגוסט, וזאת עקב עליית תעריף שעות הפסגה בקיץ בכ- 120% ותעריף שעות הגבע בכ- 140%. לפיכך לשינויים המוצעים השפעה קשה על עלויות החשמל של המלונות בתקופת הקיץ, ויש להניח שגם על כל השנה. אנו מבקשים דחייה של יישום החלטותיכם עד לבדיקה מקיפה של השפתעתה על הסקטור העסקי בכלל ועל המלונות בפרט. בתקופה קשה זו למשק, יש למנוע כל העלאה בתשומות הייצור של הסקטור העסקי", כותב צוראל.
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מלונאות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: