חופשות "חורף על הבר" במחירים משכרים ברשת מלונות קראון פלזה ישראל
במסגרת ההחלטה על קידום תרבות השתייה בברים בבתי המלון של הרשת בישראל עברו כל הברמנים של הרשת הכשרה מקצועית על ידי "זמן אמיתי" והושק תפריט אלכוהול חדש. בנוסף בכל יום יתקיים בין השעות 17:00-20:00 במלונות הרשת Happy 3 Hour
Shutterstock
במהלך חודשי החורף ייהנו אורחי מלונות קראון פלזה ישראל והולידי אין מחופשת אלכוהול - "חורף על הבר", במסגרת קידום השתייה בברים בבתי המלון של הרשת בישראל.
לצורך כך, כל הברמנים של הרשת עברו הכשרה מקצועית על ידי בית הספר לברמנים "זמן אמיתי" והושק תפריט אלכוהול חדש שכולל: מגוון קוקטיילים ייחודיים, אפרטיפים, ליקרים, טקילה, בירה מהחבית ועוד.
בנוסף, חופשת "חורף על הבר" כוללת מגוון הטבות וביניהן: כל יום בין השעות 17:00-20:00 בכל מלונות הרשת יתקיים Happy 3 Hour במסגרתו יוגשו משקאות אלכוהוליים ב- 50% הנחה. בנוסף כל אורח יתכבד ב"קוקטייל האושר" ויקבל בקבוק קאווה מתנה לחדרו. כמו כן, בשלושת המלונות הרשת בירושלים, ים המלח ובאשקלון אורחי המלון יוכלו להשתתף בסדנת אלכוהול בהדרכת הברמנים של המלונות ובשיתוף עם "זמן אמיתי ".
שי אסיה, סמנכ"ל שיווק רשת מלונות קראון פלזה ישראל: "לאור ההצלחה הרבה של פעילות הקיץ הייחודית "קיץ של שפים", במהלכה אורחי המלון נהנו מחוויה קולינרית בשיתוף ובהנחייתם של השפים המובילים במלונות החלטנו להמשיך ולהעניק לאורחינו חווית אירוח ייחודית גם במהלך חודשי החורף.
לאור העובדה שבעונת החורף צריכת האלכוהול גדלה כמו גם התפוסות הגבוהות של התיירים המתארחים במלונות הרשת החלטנו על "חורף על הבר" חופשה שתתמקד בעולם העשיר והמגוון של הברים ותרבות השתייה בשיתוף עם הברמנים של מלונות הרשת".
לצורך כך, כל הברמנים של הרשת עברו הכשרה מקצועית על ידי בית הספר לברמנים "זמן אמיתי" והושק תפריט אלכוהול חדש שכולל: מגוון קוקטיילים ייחודיים, אפרטיפים, ליקרים, טקילה, בירה מהחבית ועוד.
בנוסף, חופשת "חורף על הבר" כוללת מגוון הטבות וביניהן: כל יום בין השעות 17:00-20:00 בכל מלונות הרשת יתקיים Happy 3 Hour במסגרתו יוגשו משקאות אלכוהוליים ב- 50% הנחה. בנוסף כל אורח יתכבד ב"קוקטייל האושר" ויקבל בקבוק קאווה מתנה לחדרו. כמו כן, בשלושת המלונות הרשת בירושלים, ים המלח ובאשקלון אורחי המלון יוכלו להשתתף בסדנת אלכוהול בהדרכת הברמנים של המלונות ובשיתוף עם "זמן אמיתי ".
שי אסיה, סמנכ"ל שיווק רשת מלונות קראון פלזה ישראל: "לאור ההצלחה הרבה של פעילות הקיץ הייחודית "קיץ של שפים", במהלכה אורחי המלון נהנו מחוויה קולינרית בשיתוף ובהנחייתם של השפים המובילים במלונות החלטנו להמשיך ולהעניק לאורחינו חווית אירוח ייחודית גם במהלך חודשי החורף.
לאור העובדה שבעונת החורף צריכת האלכוהול גדלה כמו גם התפוסות הגבוהות של התיירים המתארחים במלונות הרשת החלטנו על "חורף על הבר" חופשה שתתמקד בעולם העשיר והמגוון של הברים ותרבות השתייה בשיתוף עם הברמנים של מלונות הרשת".
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}