פסטיבל האוכל הישראלי במלון אינטרקונטיננל סאן פאולו מרשת IHG
רשת מלונות קראון פלזה ישראל יוצאים ביוזמה מבורכת לעידוד קשרי תיירות ישראל וברזיל
|
במהלך סופ"ש חגיגי בישלו השפים של קראון פלזה ישראל דורון עמר, ניצן יחיאל ולירן גימפל מטעמים מהמטבח הישראלי במסעדת "טרסילה" של מלון אינטרקונטיננטל סאו פאולו מרשת IHG. הנוכחים זכו לטעום למעלה מ-30 מנות מסורתיות כמו חריימה, גפילטע פיש, קוסקוס עוד. באירוע נוכחו יואל ברנע, הקונסול הכללי של ישראל וסגניתו, סוזן קלגסבורן, ראש לשכת משרד התיירות הישראלי והנהלת המשרד, ראשי הקהילה היהודית בסאן פאולו ובברזיל, סוכני תיירות מובילים בברזיל, אנשי תקשורת ועוד. מהרשת נמסר: היכונו לקרנבל!
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}