תל אביב 24°c
ניו יורק 19°c
לונדון 9°c
פריז 12°c
ברלין 14°c
אתונה 19°c
לרנקה 21°c
אא

פתאל מציגה: מאסטר שף גרסת המלונאים

רשת המלונות ערכה תחרות מרהיבה בין כלל צוותי השפים והקולינריה של מלונותיה בישראל. הזוכים המאושרים: צוות מלון הרודס תל אביב. לתואר המנה היצירתית זכה צוות מלון לאונרדו פריויליג' אילת. הפרס: השתלמויות במסעדות שף יוקרתיות באירופה וישראל

| |

מבשלים ונהנים. ברשת מלונות פתאל בחרו דרך מקורית למדי עבור בחירת המנות האולטימטיביות אשר יוגשו לקהל האורחים בשלל מלונות הרשת בעונת הקיץ הקרובה וברחבי הארץ. הקונספט: תחרות בין השפים של כלל מלונות הרשת בישראל המונים 34 במספר.

אל שלב הגמר של התחרות שנערכה בבית הספר למלונאות "תדמור" שבהרצליה התנדבו להגיע שפים מובחרים בענף הקולינריה בהם מאיר אדוני, אביב משה, ירון קסטנבוים, מושיק רוט ומיקה שרון. החמישייה חברה לצידם של בעלי הרשת דוד פתאל, המנכ"ל ראובן אלקס ובכירים נוספים. החבורה המדוברת טעמה לא פחות מ-24 מנות שבסופן הוכרז צוות השופטים המנצח ממלון הרודס תל אביב.

רשימת הזוכים בתחרות שנערכה בשיתוף עם חברת יוניליוור פודסולשיינס ובה שפט גם המנכ"ל, דורון זילברשטיין, כללה במקום הראשון את צוות מלון הרודס תל אביב שיזכו לשבוע השתלמות במסעדת כוכבי מישלן בצרפת. למקום השני והמכובד הגיע צוות מלון לאונרדו פלאזה בירושלים שגם כן יזכה להשתלמות באחד ממלונות הרשת באירופה.לתואר המנה היצירתית זכתה מנת הקינוח שהכין צוות מלון "לאונרדו ריזורט אילת" שכללה מנה בצורת פטיפון וזיכתה את הצוות אף היא בהשתלמות קולינרית במסעדת שף יוקרתית בתל אביב.


מימין לשמאל: גנית בוכמן (מנהלת הדרכה פתאל) והשף שלום קדוש. צילום: סטודיו שיר


הצוות הקולינרי של מלון הרודס ת"א חוגג זכייה בתחרות. צילום: סטודיו שיר

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מלונאות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: