אא

מנכ"ל רשת קראון פלזה ומנכ"ל יוניליוור פוד סולושיינס לומדים לבשל

במסגרת תחרות המטבחים המשותפת של קראון פלזה וחברת יונילוור פוד סולושיינס, למדו דורון זילברשטיין ורון יריב כמה מתכונים לשימוש ביתי

| |

התחרות של טבחי קראון פלזה על המנה המנצחת בשילוב מוצרי יוניליוור פוד סולושיינס נערכת כבר שנה שלישית. במהלך ההכנות לקראת טעימת השופטים, קפצו רון יריב – מנכ"ל קראון פלזה ודורון זילברשטיין – מנכ"ל יוניליוור פוד סולושיינס למטבח ולמדו להכין עופיון ממולא בטרין כבד אווז, סינטה צרובה וערמונים, דואט מדליון פילה וצלע בקר ועוד.
את התחרות שפטו ניב גלבוע – מבקר מסעדות של ערוץ 10, השף שאול אדרת, גילי חיים – שף יוניליוור פוד סולושיינס, דורון זילברשטיין ורון יריב. בסיום הטעימות הוחלט להעניק את הפרס הראשון לצוות קראון פלזה ת"א.

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: נשארים בארץ - המלצות לטיולים

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: