מנכ"ל רשת קראון פלזה ומנכ"ל יוניליוור פוד סולושיינס לומדים לבשל
במסגרת תחרות המטבחים המשותפת של קראון פלזה וחברת יונילוור פוד סולושיינס, למדו דורון זילברשטיין ורון יריב כמה מתכונים לשימוש ביתי
|
התחרות של טבחי קראון פלזה על המנה המנצחת בשילוב מוצרי יוניליוור פוד סולושיינס נערכת כבר שנה שלישית. במהלך ההכנות לקראת טעימת השופטים, קפצו רון יריב – מנכ"ל קראון פלזה ודורון זילברשטיין – מנכ"ל יוניליוור פוד סולושיינס למטבח ולמדו להכין עופיון ממולא בטרין כבד אווז, סינטה צרובה וערמונים, דואט מדליון פילה וצלע בקר ועוד.
את התחרות שפטו ניב גלבוע – מבקר מסעדות של ערוץ 10, השף שאול אדרת, גילי חיים – שף יוניליוור פוד סולושיינס, דורון זילברשטיין ורון יריב. בסיום הטעימות הוחלט להעניק את הפרס הראשון לצוות קראון פלזה ת"א.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}