תל אביב 27°c
ניו יורק 25°c
לונדון 18°c
פריז 19°c
ברלין 16°c
אתונה 27°c
לרנקה 28°c
דווחו לנו
אא

ישרוטל: שינויים בצמרת הניהולית

הנהלת רשת המלונות הודיעה על מינויו של משה בן חיון כמנהל אשכולות מלונות רויאל גארדן וריביירה קלאב באילת. חיים כהן אכד ישמש כמנכ"ל מלון הנסיכה בעיר שמסר: "שמח לחזור לרשת לאחר היעדרות של כמה שנים"

| |

פנים חדשות-ישנות ברשת ישרוטל. הנהלת רשת המלונות הודיעה השבוע על שני שינויים בצמרת המערכת הניהולית ובדגש על העיר אילת בה מנהלת הרשת לא פחות מתשעה מלונות.

הראשון הינו משה בן חיון, מנכ"ל מלון הנסיכה בעיר הדרומית בשלוש השנים האחרונות ובעל ניסיון ניהולי עשיר ברשת, הזוכה לקידום משמעותי כמנהל אשכול המלונות רויאל גארדן וריביירה קלאב. 

את מקומו של בן חיון כמנכ"ל מלון הנסיכה בעיר הדרומית ימלא חיים כהן-אכד שחוזר לרשת לאחר היעדרות בת שלוש שנים בה ניהל את פארק הקרח באילת. עוד קודם לכן ובתפקידו האחרון בישרוטל שימש כהן-אכד כמנהל אשכולות מלונות ישרוטל שלמה המלך ואגמים.

"אני שמח לחזור ולהיות חלק מרשת ישרוטל לאחר היעדרות של כמה שנים", מסר כהן-אכד בהודעה לתקשורת השבוע לרגל שיבתו לעבודה ברשת. 

מערכת "פספורטניוז" מאחלת לצמד המנהלים הצלחה בתפקידם החדש.


חיים כהן-אכד. נכנס לנעליו של בן חיון. צילום: יניב כהן

יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מנהלים בתנועה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: