תל אביב 27°c
ניו יורק 25°c
לונדון 18°c
פריז 19°c
ברלין 16°c
אתונה 27°c
לרנקה 28°c
דווחו לנו
אא

מנכ"ל תאגיד תיירות חדש באילת: יוסי חן

חבר מועצת עיריית אילת ומחזיק תיק התיירות לשעבר, התמנה לאחרונה לתפקיד. מחליף בתפקיד את את אמיר נפתלי. חן בהצהרה ראשונה לאחר מינויו: "מתכוון להמשיך ולהצעיד את אילת כבירת התיירות של ישראל"

| |

חילופי תפקידים בתאגיד התיירות בעיר אילת. יוסי חן התמנה לאחרונה לתפקיד מנכ"ל תאגיד התיירות המקומי בעיר הדרומית.

חן (48), שימש בעבר כחבר מועצת עיריית אילת וכמחזיק תיק התיירות מאז הקמת התאגיד העירוני, מחליף בתפקיד את קודמו, אמיר נפתלי. חן, סגן מפקד אוגדה במיל' בדרגת אל"מ, נשוי+2, נחשב לאחד הכוחות המרכזיים בעיר בתחום התיירות ועל כן זכה גם בברכת ראש העיר, מאיר יצחק הלוי שהגדיר את חן כ-"אילתי שחי ונושם את העיר ועושה למענה".

מיד לאחר מינויו התייחס חן לתפקידו החדש וסיפר כי "אילת היא עיר הנופש וקריית הספורט הלאומית והבינלאומית של ישראל. אני מתכוון להמשיך ולהצעיד אותה קדימה כבירת התיירות של ישראל. האתגרים העומדים בפניי הם פיתוח וקידום פרוייקטים תיירותיים חדשים, עידוד וקידום תחרויות ספורט בינלאומיות, ייזום פסטיבלים, כנסים ואירועים בינלאומיים וכן גידול בתיירות הנכנסת לאילת".


אילת. מנכ"ל חדש לתאגיד התיירות בעיר הדרומית. צילום: דפנה טל, באדיבות משרד התיירות

יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מנהלים בתנועה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: