שחר גרוסי השף הראשי של רימונים טאואר רמת גן
בתפקידו האחרון שימש כסגן השף במלון קרלטון תל אביב. בוגר בית הספר לאומנות הבישול קורדון בלו, בסידני שבאוסטרליה, בניהול מטבח מקצועי ומטבח לאירוח מקצועי. ערן קויאטק: " בטוחים כי שחר ישתמש בניסיונו העשיר לטובת לקוחות רימונים טאואר רמת גן"
שחר גרוסי (29, נשוי+1) מונה לתפקיד השף הראשי של מלון העסקים רימונים טאואר רמת גן.
בתפקידו האחרון שימש גרוסי כסגן השף במלון קרלטון תל אביב. בשנים 2009- 2010 עבד בבית האופרה בסידני אוסטרליה, שם שימש כאחראי מטבח וכן עבד כטבח בבר מסעדה אייסברג, בחוף בונדי בסידני אוסטרליה.
במאי 2010 זכה במקום ראשון בתחרות שפים צעירים של הארגון הגסטרונומי מסדר אבירי הגריל.
שחר למד בין השנים 2008-2010 בבית הספר לאומנות הבישול קורדון בלו, בסידני שבאוסטרליה, לקבלת דיפלומה של ניהול מטבח מקצועי וכן השתלם שם, במשך חצי שנה נוספת, לקבלת דיפלומה של מטבח לאירוח מקצועי.
לדברי שחר גרוסי: "אני גאה להצטרף לרשת מלונות רימונים אשר שמה הולך לפניה. התשוקה לאוכל ולעולם הקולינריה החלה אצלי עוד בהיותי ילד, כשעזרתי לאמא במטבח. עברתי דרך ארוכה, אשר הכשירה אותי לתפקיד החדש והמאתגר. מלון רימונים טאוור רמת גן, יציע ללקוחותיו חוויה קולינארית משובחת לצד חוויית אירוח בסטנדרט גבוה, בהתאם למסורת של רשת מלונות רימונים".
ערן קויאטק, מנכ"ל רשת מלונות רימונים מסר: "אנו מאחלים לשף שחר גרוסי הצלחה בתפקידו החדש. בטוחים כי שחר ישתמש בניסיונו העשיר לטובת לקוחות רימונים טאואר רמת גן ומאמינים כי הוא ישתלב ברשת מלונות רימונים לעוד שנים רבות".