אייר פראנס מצטרפת לחגיגות "שבוע קולינריה צרפתי בישראל"
במסגרת האירוע תתארח משלחת של 21 שפים צרפתים בראשות השף גיום גומז, שף מטבחי בית הנשיא בארמון אליזה
חברת התעופה אייר פראנס, מצטרפת בימים אלו לחגיגות "שבוע קולינריה צרפתי בישראל", המתקיים מידי שנה ביוזמת שגרירות צרפת, המכון הצרפתי בישראל ואייר פראנס. במסגרת החגיגות, החברות יערכו בעמודי הפייסבוק שלהם חידון נושא פרסים כשהזוכה בפרס הראשון יזכה בכרטיס טיסה לפריז, ו- 20 זוכים נוספים ייהנו בסדנת שף ייחודית שתיערך במלון שרתון בניצוחו של שף המלון, צ'רלי פדידה.
שבוע הקולינריה הצרפתי, שהחל ב- 15 לפברואר ויימשך עד ה- 20 לפברואר ייערך במקביל ב-7 ערים בישראל: באר שבע, בנימינה, חיפה, ירושלים, עכו, תל אביב וטבריה. במסגרתו, תתארח משלחת של 21 שפים צרפתים בראשות השף גיום גומז, שף מטבחי בית הנשיא בארמון אליזה. בפעם הראשונה יעמיד האירוע במרכזו את אחד מאזורי צרפת ואת הגסטרונומיה המאפיינת אותו, כשהשנה יתמקדו במחוז רון- באלפים כדי להזמין את הקהל הישראלי לטעום ממיטב המורשת הקולינארית של האזור.
במשך שבוע זה יתקיימו אירועים שישלבו את המוצרים המשובחים ומומחי הקולינריה, וביניהם 8 מבכירי השפים הצרפתים מהמחוז, כמו גם מנהלים מבתי הספר היוקרתיים לבישול “פול בוקוז” ו-“ואטל”. בנוסף, יקיימו השפים כיתות שף וסדנאות לקהל הרחב, מפגשים לימודיים עם תלמידי בתי ספר, בבתי חולים, ארוחות גאלה וסיורים קולינריים כשחלק גדול מהכנסות האירועים יתרמו למען עמותות ופעילות חברתית.