תל אביב 21°c
ניו יורק 10°c
לונדון 4°c
פריז 1°c
ברלין 1°c
אתונה 20°c
לרנקה 21°c
אא

שפים "מבשלים שלום"

במסגרת שבוע הגסטרונומיה הצרפתי, נפגשו שפים ובישלו בארוחת גאלה אשר שילבה ניחוחות וטעמים רב-תרבותיים

|| ||


במסגרת שבוע הגסטרונומיה הצרפתי "שפים מבשלים שלום" בעיר טבריה, התרחש אתמול בערב (ג') ארוחת גאלה חגיגית שהתקיימה במלון רימונים גלי כנרת, כל אחד מהשפים הכין ובישל מנה שהוגשה בארוחת גאלה אשר שילבה ניחוחות וטעמים רב-תרבותיים. לפני הארוחה התקיימה הופעה של מקהלת "בית העולה", שזמריה אף הם מהווים מקבץ של לאומים רבים.

בין האורחים שהגיעו ליהנות ממטעמי השפים ומארוחת השלום: ראש העיר טבריה - יוסף בן דוד, ז'יל קורז'לונג – קונסול צרפת בישראל, לימור פורטל - מנכ"ל התאחדות בתי המלון בטבריה, סיגל שאלתיאל – מנכ"לית המשרד לפיתוח הנגב והגליל, ערן קויאטק – מנכ"ל רשת מלונות רימונים, רפיק חלבי - ראש המועצה המקומית דליית אל כרמל, שמי כהן – מנכ"ל הרשות לפיתוח הגליל, ענת אהרון – סמנכ"לית שיווק ומכירות ברשת מלונות רימונים, עופר שטרית - מנכ"ל המלון המארח רימונים גלי כנרת, מיקי אבני – מנכ"ל מלון רימונים מינרל, גילה כהנא -מנהלת מכללת רימונים ועוד אורחים נכבדים נוספים מאזור הצפון.


האורחים נהנו ממעשי ידיהם של השפים ובראשם השף פאבריס מואיה - בעל מסעדה בצרפת המעוטרת בכוכב מישלן, אשר הגיע במיוחד לקחת חלק באירועי שבוע הקולינריה הצרפתי, שמתקיים בימים אלו ברחבי הארץ.

השף מואיה סיפר כי התרגש מאוד לראות את הרמה הקולינרית הגבוהה של הסטודנטים, תלמידי מכללת רימונים, עמם בישל יום קודם לכן בכיתת אמן אותה ערך.

עוד בישלו למוזמנים השף אילן רוברג בעל מסעדת רוברג אשר אירגן את כל האירוע, השף מאיר רוזנברג – שף מלון רימונים גלי כנרת, טריף סולימאן – שף מסעדת אלראזי מכפר מרער, מוחמד בדרנה שף מלון לאונרדו פלאזה טבריה, שף ארז עמוס ממכללת רימונים ואמיר גובראן שף מסעדת הרמיטאז וילה הארט.

 

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: בארץ

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: