אטרקציה חדשה במלון דן אילת: DAKOTA – מסעדת גריל פתוחה גם לאורחים מבחוץ
המעשנה נפתחת באילת: מלון דן חושף את DAKOTA – מסעדת גריל חדשה עם בשרים מעושנים, מנות פתיחה יצירתיות ותפריט יינות וקוקטיילים מרשים

הטעמים של הדרום פוגשים את ניחוחות העישון: מלון דן אילת פותח את DAKOTA – מסעדת גריל חדשה.
המסעדה החדשה הממוקמת במתחם הבריכה, ופתוחה גם לסועדים שאינם אורחי המלון ומציעה חוויית בשרים איכותית לצד תפריט יינות ואלכוהול עשיר.
המסעדה, בניהולו הקולינרי של שף המלון אסף בוזגלו, מתמחה במנות מהמעשנה עם עישון בבולי עץ היקורי. בין המנות המובילות:
אסאדו עגל בברביקיו, צוואר טלה הדרים, בקר מפורק, עופות בעישון איטי.
לצד מנות הבשרים מוגשים רטבים ביתיים כמו צ'ימיצ'ורי וברביקיו, סלט קולסלאו, קורנישונים ולחמניות רכות.
תפריט המסעדה כולל גם מנות פתיחה מגוונות:
טרטר פילה בקר, טרטר טונה אדומה, סביצ'ה דג ים, ברזאולה עגל, סלט חסה לאליק, קרפצ'יו עגבניות, פסטת ארטישוק ועוד. בין המנות העיקריות תמצאו גם דג ים "פרפר" בשמן לימון וצ'ילי, נקניקיות עגל טרי, שניצל עגל וינאי, סטייק סירליון, המבורגר וסטייק מבשר מקומי.
לילדים מוצע תפריט ייעודי, ולמבוגרים – תפריט קוקטיילים, בירות מהחבית, ומשקאות חמים וקרים. בתפריט היינות תמצאו בקבוקים של יקבים ישראלים מובילים בהם: יתיר, פסגות, רמת הגולן, קסטל, תשבי ואבוהב.
שעות פתיחה:
ימים א'–ה' בין השעות 19:00–22:00