רשת מלונות דן השיקה מסעדה במלון The Den שבהודו
Layla, מסעדה חדשה במלון "The Den" של רשת המלונות הישראלית שנפתח לאחרונה שבבנגלור הודו. המסעדה בניהולו של השף הישראלי רועי סופר, ממוקמת בקומת הגג של המלון, ומציעה מטבח ים תיכוני מודרני אשר מושתת ברובו על חומרי גלם מקומיים
מסעדת לילה במלון The Den בבנגלור הודו. צילום: יח"צ|שף רועי סופר. צילום יח"צ
מלונות דן השיקה מסעדה חדשה במלון The Den בבנגלור הודו בניצוחו של השף הישראלי רועי סופר. כזכור, רשת המלונות השיקה לאחרונה את מלון The den בבנגלור שבהודו. המלון הינו מלון עסקי המציע 226 חדרים, בית קולנוע פרטי, מסעדת לילה על גג המלון ועוד. מסעדת "Layla" ממוקמת בקומת הגג של המלון (קומה 23), המשקיפה על העיר בנגלור כולה, עיר הנחשבת למרכזו של "עמק הסיליקון" ההודי. בסמוך למלון נמצאים מרכזי התקשוב וכמה ממרכזי הפיתוח של החברות הרב לאומיות הנחשבות בעולם ההיי טק. מבחינה קולינארית יצר השף הישראלי רועי סופר, מפגש בין ארצות המקיפות את הים התיכון: דרום איטליה, דרום צרפת, יוון והאזור האגאי וצפון אפריקה. מסעדת "Layla" מציעה מטבח ים תיכוני אטרקטיבי הן לאנשי העסקים מכל העולם המתכנסים בבנגלור והן לאנשי המחשוב והתוכנה ההודים המתגוררים באזור. חיים שפיגל, ראש אגף מזון ומשקאות של רשת דן: "הבחירה בשף רועי סופר נעשתה מתוך התחשבות בניסיון העשיר שלו כשף מוביל במסעדות יוקרה בארץ (פנגיאה, סרדיניה, בינדלה ועוד) וגם בשל הידע העצום שיש לרועי כאחד מהשפים המדריכים החשובים בארץ. הדרכת הצוות ההודי של בעלי המקצוע במטבח הייתה משימה מיוחדת לאחר סיום בניית המסעדה. הצוות ההודי שמבשל ב-'Layla' נפגש לראשונה בקריירה המקצועית שלו בסוג המתכונים והמאכלים הים תיכוני ומבחינת השף רועי הייתה זו משימה מאתגרת במיוחד". המסעדה מציעה מטבח פתוח אשר סובב טאבון אבן ענק וגריל פחמים גדול ובר ענקי המתחלק חציו למשקאות וקוקטיילים וחלקו לטאפאס בר בסגנון ים תיכוני. כמו כן, המסעדה מציעה תפריט יינות מהעולם וגם כמה יינות מקומיים מפתיעים. שף רועי סופר. צילום יח"צ
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}