אא

מינוי חדש באלמא

זאב קרן, שניהל את מלון קראון פלז'ה בירושלים, מונה לסמנכ"ל המזון והמשקאות של מרכז האמנויות והמלון. יהיה אחראי על כל המוקדים הקולינריים, לרבות מסעדת אורטוריו

זאב קרן זאב קרן
מרכז האמנויות ומלון אלמא הודיע היום (ראשון) על מינויו של זאב קרן לתפקיד סמנכ"ל מזון ומשקאות של המתחם. קרן יהיה אחראי בתפקידו על כל המוקדים הקולינריים במרכז האמנויות ומלון אלמא, בהם: מסעדת אורטוריו, הבר באולם ההופעות "הקיוב", וכן מסעדה חיצונית, הפועלת ברחבת הבריכה בחודשי האביב והקיץ. לקרן ידע נרחב בניהול מערכי מלון ומתחמי אירועים בתחום המזון המשקאות בישראל, ובין תפקידיו הקודמים ניהול מלון קראון פלז'ה הירושלמי, סמנכ"ל הילטון תל אביב וחלק מצוות ההקמה של מלון דיויד אינטרקונטיננטל בתל אביב. מנכ"ל אלמא, ברונו דה סקויטר: "אנחנו שמחים ומברכים על הצטרפותו של קרן לשורותינו, ומשוכנעים שכניסתו לתפקיד תאפשר העמקת אחיזתה של אלמא בתחום הכנסים, חתונות ה-stay-over והפעילות הקולינרית לקבוצות פרמיום של התיירות המקומית והנכנסת". סמנכ"ל מזון ומשקאות אלמא, זאב קרן: "אני גאה ומודה על ההזדמנות להצטרף לצוות הניהול של אלמא. המוטו שלי הוא שכל אירוע או אירוח במלון צריך להשאיר חותם של חוויה חיובית ובלתי נשכחת. אעשה כל שידרש, יחד עם הצוות הנפלא של המלון, שכך יהיה".

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מלונאות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: