מסעדת "הרברט סמואל ריץ קרלטון": עסקיות בימי שישי
המסעדה הכשרה תהיה פתוחה גם בימי שישי ותגיש תפריט ארוחה עיסקית במחיר של החל מ-98 ש"ח. ומה בתפריט?
ארוחות עיסקיות בימי שישי הרבט סמואל הכשרה- ריץ קרלטון. צילום מתיו שואו|צילום מתיו שואו|Copyright 2013 Matthew Shaw. See licence supplied with this image for full terms & conditions
מסעדת "הרבט סמואל ריץ קרלטון" הרצליה, בניצוחו של השף מור כהן תגיש ארוחות עיסקיות גם בימי שישי. הארוחות כוללות: סלסלת לחמים, מנה ראשונה ועיקרית לבחירה. המחיר - 88 ש"ח לסועד. ראשונות לבחירה: סלט עגבניות "הרברט סמואל" לב חציל - קרם חציל שחור, אריסה פלפלים, קראנץ חומוס וביצה חצי רכה ירוקים ותפוחים - תפוחים חמוצים, חסה משי,וינגרט פלפלת ושקדים מעושנים שקדים ירוקים - אנשובי אורטיז, חסה פריכה, טחינת שקדים קרודו טונה אדומה - סלסת עגבניות ירוקות, שומר חי, קרם עשבים (תוספת 10 ₪) טרטר סלמון - קצוץ בסכין, תפוח סמית, וואסאבי ויוזו, ווינגרט שומרים קריספי ביף - נתחי בקר פריכים,קראנץ' אורז, ויניגרט סויה והיביסקוס (תוספת 10₪ ) עיקריות לבחירה: ניוקי תפוחי אדמה - פטריות מלך היער, ירקות ירוקי, סלסה ורדה וקרם כרישה פילה סלמון - צלוי, פירה בטטה ועשבים, טריאקי מיסו פילה דניס - ציפוי פולנטה, שעועית פאבה, ירקות צרובים (תוספת 10 ₪) ראגו עגל - בשר עגל בבישול ארוך, עגבניות מעושנות ופפרדלה טרייה עוף "suprême" - קרם ווישסואז', רושטי שורשים טלה צ'אנה מסלה - קבב טלה, תבשיל גרגירי חומוס ועגבניות עם גאראם מסלה, צ'אטני חצילים (תוספת 15 ₪) ביף ברגר - אנטריקוט, רוטב מייפל תפוחים מעושן, טבעות בצל קריספישיפוד פילה בקר - פטריות חורש, בצלי פנינה, פירה תפוח אדמה ומרווה 156 לברק שלם - ממולא בעשבי תיבול, פלפלים ננסיים, עגבניות באוזו 146 פריים ריב על העצם - מיושן 40 לילות, ירקות ירוקים צלויים, תפוח אדמה בגרמולטה 62 ₪ ל 100 גר' צילום מתיו שואו
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}