הצ'ופר: סיור מקצועי בברצלונה
מנהלים מצטיינים ממלון "קיסר פרמייר טבריה" זכו בסיור, שכלל, בין השאר, ביקור באתרים המפורסמים של העיר, בשדרת הרמבלס ובשוק בוקריה, כולל ארוחה וסדנת בישול באחד מדוכני האוכל המפורסמים בשוק
בצילום: מנהלי מלון "קיסר פרמייר טבריה" בברצלונה. צילום: יח"צ
כ- 15 מנהלים ממלון "קיסר פרמייר טבריה", שהשיגו בשנה האחרונה תוצאות עסקיות מצטיינות, זכו מטעם הנהלת הרשת לסיור מקצועי בברצלונה. הסיור כלל ביקור בבתי מלון מובילים ומפגש עם צוותי הניהול, סיור גסטרונומי במסעדות ידועות בעיר וביקור באתרים המפורסמים של העיר, ביניהם: פארק גואל, מזרקת הקסם בכיכר אספניה, הרובע הגותי, הקתדרלה הידועה סגרדה פמיליה, איצטדיון הכדורגל המוכר ביותר בעולם הקאמפ נואו, בכפר האולימפי ובמוזיאון פיקאסו. כמו כן, המנהלים ביקרו גם בשדרת הרמבלס על כל סמטאותיה המיוחדים עם עצירה מדי פעם במסעדת טאפאסים לטעימות ובשוק בוקריה ההומה, שיוצא מהרמבלס, כולל ארוחה וסדנת בישול באחד מדוכני האוכל המפורסמים בשוק. בסיור השתתפו מנהל המלון - יובל אברמזון, ניסים אלמלם - מנהל חמת קיסר, פרח בן חמימו - מנהלת הזמנות, נאווה יחזקאלי - מנהלת משאבי אנוש, מירב דורון - מזכירת מנכ"ל, פרץ קריקב - שף המלון, אלי אזולאי - קב"ט ראשי, טל חימאווי - מנהל אגף מזון ומשקאות, דוד סרויה - מנהל קבלה, מירו בן חיים - מנהל מטבחים, ברוריה חורי - חשבת סחר וישראל חייט - סמנכ"ל שיווק.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}