SWISS : שיתוף פעולה עם השף ז'אן מארק סולדטי
החל מחודש יוני ועד סוף חודש אוגוסט 2016, תגיש SWISS מעדנים קולינריים מקנטון היורה, ללקוחות הפרימיום שלה. במסגרתו של המיזם:SWISS-Taste of Switzerland, המתמקד במזון המוגש בטיסות. הפעם עם השף ממלון והמסעדה "דו סרף" מסונסבו - du Cerf in Sonceboz
צילום: יחצ|.השף ז'אן מארק סולדטי ממלון-מסעדה du Cerf. צילום: יחצ
נוסעי המחלקה הראשונה ומחלקת העסקים בטיסות ארוכות הטווח של SWISS, הממריאות משוויץ, ייהנו בחודשים יוני-אוגוסט מחוויה קולינרית מאזור היורה משוויץ. בין ה-1 ביוני ל-30 באוגוסט יוכלו הנוסעים לבחור במנות מיוחדות של מלון- מסעדה "דו סרף" מסונסבו (du Cerf in Sonceboz). ז'אן מארק סולדטי, השף ומנהל מסעדת "דו סרף" כבר 15 שנה, מייחס חשיבות רבה לשימוש במרכיבים באיכות מעולה ביצירות הקולינריות שלו. לקוחות המחלקה הראשונה ומחלקת העסקים של SWISS, ייהנו ממנות כגון דג שמך עם סלט ירקות במרינדת זעפרן, בשר בקר בקרסט עשבי תיבול, רוטב יין אדום, גראטן תפוחי אדמה וירקות אביב או חזה עוף ממולא בתרד וגבינת Tête de Moine מקומית עם חומץ בלסמי מצומצם ועוד. לקינוח ייזכו נוסעי מחלקת העסקים של SWISS, לקלפוטי דובדבנים עם קרם דיפלומט קליל. מנות אופייניות אלה של אזור היורה מלוות ביינות מאזור נוישאטל, המוכר גם בשם "בורגונדי של שוויץ" הודות לאקלים הנוח לגידול גפנים השורר בו ומושפע בעיקר משלושת האגמים הגדולים באזור. הנוסעים יוכלו לבחור מבין מגוון של יינות מקומיים אדומים ולבנים, לרבות פינו נואר באריק 2014 ובלאן נוישאטל AOC 2015 של שאטו ד'אוברנייר.
.השף ז'אן מארק סולדטי ממלון-מסעדה du Cerf. צילום: יחצ
.השף ז'אן מארק סולדטי ממלון-מסעדה du Cerf. צילום: יחצ
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}