אא

הזמינו אתכם?

בשבוע הבא ייפתח במלון דיוויד אינטר קונטיננטל האירוע הקולינרי הבינלאומי "the taste of michelin". שפים עטורי כוכבי מישלן מברלין, מרסיי ואמסטרדם יציגו תפריט טעימות שיכלול את מנות הדגל של כל אחד ואחד מהם

לאכול עם מישלן. צילום: יח"צ לאכול עם מישלן. צילום: יח"צ
"the taste of michelin" האירוע הקולינרי הבינלאומי יפתח בשבוע הבא במסעדת אוברג'ין במלון דיויד אינטרקונטיננטל בתל אביב. במסגרת האירוע, שייערך בין התאריכים 9-29 בינואר 2017, יתארחו שלושה שפים עטורי כוכבי מישלן. כל שף יגיע למשך שבוע ימים ויציג תפריט טעימות שישלב את מנות הדגל של מסעדת המישלן שבבעלותו. וכמובן, את פרשנותו האישית לסצנה הקולינרית המקומית. שף אברהרד לאנג ממסעדת Hugos בברלין יתארח בין התאריכים 9-15 בינואר; שף ליונל לוי ממסעדת Alcyone במרסיי יתארח בין התאריכים: 16-19 בינואר; ושף רוג'ר רסין ממסעדת La Rive שבאמסטרדם יתארח בין התאריכים 23-29 בינואר. בתוך כך, מסעדת אוברג'ין תציע חגיגה קולינרית משלה. שף המסעדה, אלון הירטנשטיין, ושף המלון אלפרד יבניסק, נמצאים מזה מספר חודשים בקשר עם השפים שיתארחו בפסטיבל. וכמה זה יעלה לכם? הזמנות מראש דרך אתר המסעדה במחיר קבוע של 240 שקל לסועד או 340 שקל לאדם כולל 3 כוסות יין. דיויד כהן, מנכ"ל מלון דיויד אינטרקונטיננטל: "מדהים לקיים אירוע כזה לראשונה במלון שלנו, ובכלל להביא לתל אביב שלושה שפים כוכבי מישלן ולאפשר לאורחים שלנו חוויה קולינרית כזו".

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מלונאות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: