תל אביב 22°c
ניו יורק 25°c
לונדון 13°c
פריז 12°c
ברלין 16°c
אתונה 21°c
לרנקה 22°c
דווחו לנו
אא

אמסלם חגג יום הולדת בכסא הקברניט של אל על

יעקב אמסלם, הבעלים של חברת אמסלם חוגג היום (שישי) יום הולדת. לרגל האירוע הזמינו בכירי אל על בראשותם של ירום ודיש, מנהל סניף ישראל ושלומי זעפרני את אמסלם, טייס חייל האוויר לשעבר לטיסת היכרות בסימולטור של החברה. מי עוד הגיע לחלוק כבוד?

| |

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

ירום ודיש, מנהל סניף ישראל של חברת אל על ושלומי זעפרני, מנהל המכירות הזמינו השבוע את יעקב אמסלם, המנהל והבעלים של חברת אמסלם תיירות ונופש לטיסת היכרות בסימולטור של החברה. הסיבה? אמסלם, חוגג מחר (יום שישי) יום הולדת במזל טוב. לאמסלם הצטרף אייל אביגדור, סמנכ"ל הכספים של החברה, שצפה מקרוב בבוס שהתיישב בכסא הקברניט הכל כך מוכר לו משרותו כטייס לשעבר בחייל האויר.
באירוע הפתיעו ודיש וזעפרני ביחד עם הקולגות והחברים, עפר ועודד חודורוב, מבעלי דיזנהאוז BTC את אמסלם המופתע עם עוגת יום הולדת ענקית וזיקוקים ופרחים אלעליים.
הקברניט יעקב אמסלם בכסא הטייס
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מבזקיםאל עלהזירהאמסלם תיירותיעקב אמסלםעפר חודרוב

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: