המהפך של מלון קראון פלזה ירושלים. צפו בתמונות
רשת המלונות חושפת את מתיחת הפנים היסודית של המלון הירושלמי. הלובי, טרקלין העסקים, החדרים והסוויטות שופצו ועוצבו מחדש, וגם מסעדת YAM, של השף המוערך מאיר אדוני, נפתחה במלון
טרקלין העסקים המחודש. צילום אסף פינצ'וק|טרקלין העסקים. צילום: אסף פינצוק|ג'וניור סוויט. צילום: אסף פינצוק|צילום: אסף פינצוק
מלון קראון פלזה ירושלים, בכניסה לעיר וסמוך לבנייני האומה, קריית המוזיאונים, הכנסת ובית המשפט העליון, עבר במהלך השנה חידוש כללי ושינה פניו מהיסוד. השינוי בא לידי ביטוי כבר בכניסה ללובי, שכל חלליו עברו שיפוץ וחידוש, כולל עיצוב מחודש ושילוב אלמנטים המאפיינים את ירושלים עם מוטיבים בצבעי זהב ושיש יוקרתי. טרקלין העסקים הממוקם בקומה ה-21 עם נוף פנורמי לעיר כולה, עוצב מחדש עם ריהוט מודרני בצבעים עזים ורכים יחדיו ורצפת עץ בסגנון "פישבוואן" המייצרים מראה יוקרתי. במלון 396 חדרים וסוויטות הפונים כולם לשכונות העיר כולה. 80 מחדרי המלון בקומות 20-21 שופצו ועוצבו בסגנון רענן בגווני צהוב וכחול. טרקלין העסקים. צילום: אסף פינצוק שינוי קולינרי: השינוי במלון לא פסח גם על הפן הקולינרי. בחודש פברואר נפתחה מסעדת YAM, המסעדה הירושלמית הראשונה של השף מאיר אדוני, שלו מסעדות בניו יורק, ברלין, ברצלונה ותל אביב. ב YAM-מביא השף אדוני את הפרשנות האישית שלו, בביצוע מודרני, למנות הים המסורתיות של האזור תוך שימוש במיטב המרכיבים המקומיים, עם מנות שנוצרו במיוחד כשילוב בין מאפייני המטבח השונים של מזרח העיר ומערבה. בין מתקני המלון: בריכת שחייה (חצי אולימפית), חדר כושר מאובזר, ספא 'האלמנט החמישי' המציע מגוון עיסוים וטיפולים אקזוטיים באווירה רגועה. מתחם האירועים כולל 10 אולמות חדשים ומפוארים בגדלים שונים הערוכים לארח אירועים משפחתיים וכנסים עסקיים, באולם עם תכולה של עד כ-600 איש בישיבת תיאטרון ועד 400 איש סביב שולחנות. קבלות פנים וחופות נערכים בפואייה או בגינת המלון, הכוללת מדשאות רחבות ומטופחות. ג'וניור סוויט. צילום: אסף פינצוק צילום: אסף פינצוק
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}