השקת פסטיבל הקולינריה הבינלאומי
השקת האירוע, שיתקיים בנומבר, נערכה הבוקר (ג') במלון דן ת"א בהשתתפות 13 מהשפים הבכירים בישראל. משרד התיירות ומשרד החוץ הצטרפו לחסות על האירוע. עוד נכחו בהשקה- אמיר הלוי, מנכ"ל משרד התיירות ויואל ליאון מנהל מחלקת ההסברה במשרד החוץ
נבחרת השפים הישראלים. צילום: אביב חופי|אמיר הלוי
פסטיבל הקולינריה הבינלאומי השני -Round Tables by American Express הושק הבוקר (ג') במלון דן תל אביב, שם התכנסו 13 מהשפים הבכירים בישראל להיערך לפסטיבל שיתקיים בנובמבר ויארח 13 מסעדות, מהמוערכות בעולם, לשבוע של תפריט טעימות שיוגש במסעדות מובילות בתל אביב. משרד התיירות ומשרד החוץ פרשו גם הם את חסותם על האירוע בשל חשיבותו הדיפלומטית וההדים שהוא מעורר בעולם. דברי ברכה נשא אמיר הלוי, מנכ"ל משרד התיירות, לצד יואל ליאון, מנהל מחלקת ההסברה במשרד החוץ. בין המסעדות, השפים והכוכבים מניו יורק, פריז, מדריד, קופנהגן, ליסבון, ניו דלהי, בנגקוק, לימה, לה פז ועוד - צפויות להגיע 5 מסעדות המדורגות ברשימה המשפיעה "World's 50 Best Restaurants", 4 מסעדות בעלות כוכבי מישלן, מסעדה של השף ז'אן ג'ורג' וייצוג רחב של המטבח היצירתי מדנמרק, כולל של מסעדנים יוצאי NOMA - אחת המסעדות הטובות בעולם. בין השפים הישראלים, אשר יארחו את השפים וכבר החלו בהכנות בחו"ל, ניתן למצוא את: חיים כהן (יפו תל אביב), אביב משה (קוואטרו), יובל בן נריה (טאיזו), שאול בן אדרת (התרנגול הכחול), ויקטור גלוגר (קלואליס), יריב מלילי (הבית התאילנדי), ברק אהרוני (דה נורמן), אוראל קמחי (פופינה), שחף שבתאי (ניטן תאי) ועוד ועוד. במסגרת שיתוף פעולה שהוביל רפי בארי סמנכל שיווק מלונות דן, ילונו השפים האורחים במלונות הרשת. עוד לקחו חלק באירוע: יזמי הפסטיבל - המסעדן יאיר בקייר, והשותפות נירית וייס ומאיה קרבט, אירית בטאט, סמנכ"לית שיווק אמריקן אקספרס, נותנת החסות הראשית לפסטיבל זו השנה השניה, אסתי אקרמן יבואנית גריי גוס, יואב דור, סמנכל שיווק יקב רמת הגולן ורועי עמית, מנכ"ל ארגל.
אמיר הלוי, אירית בטאט ורון וקסלר. צילום: אביב חופי
אמיר הלוי, אירית בטאט ורון וקסלר. צילום: אביב חופי
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}