מה בישלה ליש לעובדים?
הנהלת החברה החליטה להפתיע את העובדים ונציגים מחברות התעופה בשבוע שעבר בסדנת בישול מקצועית
Rhapsody of the Seas. צילום: גיאודרונס
הנהלת חברת ליש נסיעות ותיירות החליטה לפנק בשבוע שעבר את עובדיה ונציגי חברות תעופה. הנהלת החברה בראשותם של אריה ושושנה פרידנבורג, הזמינה את העובדים ונציגים מחברות תעופה שונות לסדנת בישול מקצועית על טהרת הבשרים. האירוע התקיים בסטודיו לבישול בתל אביב. עומדים מימין לשמאל: ליאת בנימין, אריה פרידנבורג, ליאורה סואדי מחברת דלתא, שושנה פרידנבורג. בשורה התחתונה: אור שאולי וליליה קוצ'וק.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}