מלון נחשולים השיק קונספט חורף חדש
"קולינריה בין ים והר": קונספט חדש של מלון חוף נחשולים שם דגש גדול יותר על קולינריה במלון וסביבתו. מנכ"ל המלון, איתי אשל: "יש כוונה לגדול מ-153 חדרים ל-170 בסיוע משרד התיירות"
מלון חוף נחשולים. צילום: ספיר פרץ
מלון נחשולים השיק אתמול (ה'), קונספט חורף חדש: "קולינריה בין ים והר".
במסגרת המיזם החדש, המלון הצפוני עם הלוקיישן המרהיב על חוף הים בנחשולים, שם דגש גדול יותר על קולינריה, במלון ועל פנינות קולינריות באזור הכוללות יקבים, מבשלות בירה בשלנים ועוד.
באירוע השקת הקונספט אמש נכחו בין היתר: מנכ"ל המלון, איתי אשל, שסיפר כי ישנה כוונה לגדול מ-153 חדרים ל-170 בסיוע משרד התיירות; ראש המועצה האזורית חוף הכרמל הנבחר, אסיף איזק; מנהלת עמותת כרמלים, מירב אביב; ורומי גורודיסקי מהתאחדות המלונות.
מלון נחשולים ממוקם על שפת הים בין אתר העתיקות תל דור ל"מוזיאון המזגגה" שהוקם על ידי הברון רוטשילד כבית חרושת לזכוכית.
מימין: איתי אשל, מירב אביב ואסיף איזק. צילומים: ספיר פרץ זילברמן
מלון נחשולים
מלון חוף נחשולים
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}