מנו ספנות: הפלגה קולינרית נוספת יוצאת לדרך
כארבעה חודשים לאחר ההפלגה הקולנרית הראשונה, החברה החליטה לצאת למסע נוסף של טעמים באניית הקרוזים 'גולדן איריס'. את התוכן תוביל השפית נוף עתאמנה אסמעיל, זוכת "מאסטר שף" בשיתוף עם הילה אלפרט, עיתונאית ובשלנית. הדגש יהיה על מאכלי חגים לא מסורתיים
צילום: איציק סינטוב|צילום: אתר מנו ספנות
ארבעה חודשים לאחר ההפלגה הקולנרית הראשונה שלה, במנו ספנות מציגים הפלגה נוספת, הפעם בהשתתפות זוכת תכנית הטלוויזיה נוף עתאמנה אסמעיל. בהפלגה זו הנוסעים יוכלו להינות מסדנאות בישול, מתכונים לארוחות החג וסיורים קולינריים באיים, וגם מסדנת "צילום אוכל בסמארטפון", שנדמה כי הפכה פרקטית במיוחד בשנים האחרונות. ההפלגה תצא בספינת 'גולדן איריס', בה כ-400 חדרים וסוויטות, ביום שישי ה-9 בספטמבר ולמשך יומיים במהלכם יהנו המשתתפים גם מכל מה שיש לאנייה היוקרתית להציע: חדר כושר מול הים, מופעים, שדרות שופינג, ג'קוזי, ספא, סאונה ועוד. גיל חשמונאי, מנהל שיווק בחברת "מנו ספנות": "זו פעם שניה השנה שאנו מציעים הפלגות קולינאריות ושמחים לארח את השפית נוף יחד עם ושפים נוספים שיעבירו סדנאות חווייתיות לנופשים. ההפלגות מיועדות לחובבי תחום הגסטרונומיה שירצו לשלב בין חופשה מהנה, יעדים אטרקטיביים ואוכל משובח. חברת "מנו ספנות" ידועה בזכות הפלגות נופש איכותיות לכל המשפחה ומעניקה לנוסע הישראלי חופשה מהרגע הראשון". אייל גליק, המפיק הקולינרי של השייט: "השייט הקולינרי בהובלתו של השף שאול בן אדרת בחודש אפריל היה מוצלח מאד ולאור הביקוש הרב מנו ספנות מפליגה שוב, הפעם בסימן חגים, מתכונים ורעיונות מעניינים לקראת החגים הקרבים. נהנה מסדנאות אוכל, טעימות וטיפים לבישול".
צילום: אתר מנו ספנות
צילום: אתר מנו ספנות
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}