מסעדת La Regence: משיקה תפריט טעימות חורפיות
דוד ביטון, שף מסעדת La Regence במלון "המלך דוד" ירושלים משיק תפריט טעימות: קרקר בקר וקטניות ממרח חזרת, טארט כבד אווז פראלינה, מרק קונסומה עוף מעושן לצד סנדוויץ׳ עוף ועוד. ארוחת הטעימות תוצע במהלך חודשים פברואר-מרץ
מסעדת לה רגאנס במלון המלך דוד. צילום: רמי ארנולד
דוד ביטון, שף מסעדת La Regence במלון המלך דוד ירושלים, משיק ארוחת טעימות מיוחדת לחורף. השף דוד ביטון, יצר ארוחה בה יוצע תפריט טעימות של מגוון מנות חורפיות , אשר הופכות את הארוחה לחוויה קולינרית ישראלית עכשווית וכשרה. בין המנות החורפיות שיוצעו הארוחת הטעימות: קרקר בקר וקטניות ממרח חזרת, טארט כבד אווז פראלינה, מרק קונסומה עוף מעושן לצד סנדוויץ׳ עוף, ביצת שליו 'שטנית' קרם חלמון ופורצ'יני, ברבוניה אסכבז' קרם שומר וטרגון צ'יפס תפו"א מעושן, פלאן ארטישוק ירושלמי וארטישוק שדה עם שטרוייזל שאלוט, שקדי עגל קונפי באבק פטרוזיליה קרם פול יבש ואפונה טרייה, רביולי סלרייאק במילוי שנק בקר מח עצם ופטריות שימג'י, לויין טלה ציר בקר כרישה צלויה עם קרם קייל וחרדל, טפיוקה זעפרן בבא רום תמרים וסורבה מנדרינה ועוד. שף דוד ביטון: "בארוחת הטעימות לחורף אני שם דגש על חומרי גלם עונתיים המתאימים לעונה זו, כגון: אפונה טרייה, שורשים, תבשילים בבישול איטי ומגוון רחב של מנות חמות יותר. הארוחה תציע מגוון מנות וארוחה כוללת שהופכת לחגיגה קולינרית כשרה ואמיתית."
דוד ביטון, שף מסעדת La Regence במלון המלך דוד, ירושלים. צילום: יורם
ארוחת הטעימות לחורף תוצע במהלך חודשים פברואר-מרץ והיא כוללת 12 מנות לכל סועד ומים מינרלים. עלות הארוחה לסועד היא: 390 ₪. הארוחה תוגש במסעדת La Regence במלון "המלך דוד" ירושלים בימים א'-ה' החל מהשעה 19:00 בערב.
קרקר בקר קרקר אורז בר ממרח כרישה צלויה
בקר בוגר אגסי אנג'ו כבושים בחומץ ורדים
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}