סעודת האבירים - במתחם "החמאם" ביפו
למעלה מ-200 מוזמנים הגיעו ברביעי (25.12), לאירוע הקולינרי הגדול של השנה.באירוע חולקו אותות כבוד לשפים מובילים על תרומתם לענף
קינוח הקרוקומבוש . צילום אבי מזרחי|צילום: אופיר אברמוב|צילום: שירן כהן שי|צילום: נתן רייז
כנס "סעודת האבירים" נחשב לאירוע קולינרי ייחודי. בערב יום רביעי (25.12) הגיעו כ-200 מסעדנים, שפים מובילים, מנכ"לים של החברות המובילות במשק, אנשי עסקים ומובילי דעת קהל בתחום הקולינריה. על המנות היו אמונים שף עמר פיפרנו, שף יותם בן בשט, שף ליאור בר, שף תמיר חכים, שף גלי בן שמעון, שף ערן לנקרי, שף עמוס יוסף. על קינוח הקרוקומבוש שהתנשא לגובה של מטר וחצי, שדימה זחל ההופך לפרפר ויוצא לחופשי, היו אמונים שף-קונדיטור קרן קדוש בשיתוף צוות דן גורמה. באירוע נכחו שף מאיר אדוני, שף רותי ברודו, שף אסטלה מושקוביץ- בלפר, שף חיים כהן, שף פרנק אזולאי, שף אבי לוי ועוד רבים וטובים מהתחום הקולינרי בישראל. צילום: נתן רייז באירוע חולקו אותות כבוד לשפים מובילים על תרומתם לענף הקולינריה: שף מאיר אדוני; שף רותי ברודו; שף-קונדיטור קרין גורן ושף יונתן רושפלד. פרס מפעל חיים הוענק לאסטלה מושקוביץ- בלפר על תרומתה לעולם הקולינרי וטיפוח דור שלם של שפים ושפים-קונדיטורים בישראל. אות "המסעדה הטובה ביותר" לשנת 2019 ניתן ל"לה רג'נס" של השף דודו ביטון ואות "הקונדיטוריה הטובה ביותר" לשנת 2019: "קפה קדוש" את אות "השף המבטיח" לשנת 2019 קיבלה שף עמר פיפרנו. הערב התקיים בסימן "באנו חושך לגרש"- העלאת המודעות למסורבות גט ועגונות בקונספט של "מנות חופש"- כל שף ושפית חשבו "מהו חופש?" עבורם והכינו מנה ברוח זו. פנינה עומר, מנכ"לית יד לאישה מבית אור תורה סטון, שנאמה באירוע אמרה: "בעיית הסרבנות והעגינות היא חושך גדול. העובדה שסעודת האבירים בחרה לקיים את הערב תחת נושא זה, היא עבור עמותת יד לאישה ועבור נשים רבות, אור גדול. אוכל הוא נושא המדבר לכולם, ואנחנו מודות לשפים שבחרו להעביר דרכו מסר של חופש. לכל אישה ואיש מגיע לחיות בחירות". צילום: אופיר אברמוב צילום: שירן כהן שי
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}