ספר בישול בריא
ספר מתכונים למאכלים אהובים ומוכרים בעיקר מהמטבח האמריקני, שעם מעט התאמות הופכים לחגיגה של אוכל אמיתי ובריא
|
"לאכול באמת – מסע קולינרי באמריקה" הוא ספר מתכונים למאכלים אהובים ומוכרים בעיקר מהמטבח האמריקני, שעם מעט התאמות הופכים לחגיגה של אוכל אמיתי ובריא. בדרכה המיוחדת והקלילה ובניסיון העשיר שצברה מלמדת אפרת פטל את הקוראים כיצד להתאים את הרגלי הבישול והאכילה המשפחתיים לצרכים האישיים של כל אחד. פטל נמנעת מהגדרות (טבעונות, צמחונות, מזון אורגני ונטול גלוטן וכדומה) ומציעה גישה עוקפת טרנדים שמחזירה את כולנו לבסיס האם - מזון אמיתי לאורח חיים בריא. הצילומים המרהיבים בספר עושים חשק לשינוי מחשבתי בתזונה ובמטבח. אפרת פטל היא מאמנת תזונה אינטגרטיבית מטעם המכון לתזונה אינטגרטיבית בניו יורק ושפית של Real Food. הספר יצא לאור באנגלית ובעברית. את המהדורה בעברית ניתן לרכוש אצל אפרת [email protected] ואת האנגלית באמזון או באתר: - www.dailyrealfood.com
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}